AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 BASKA UYE****INTISI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/09/2003 :  16:25:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Böyle birşey yapmamız imkansız. Seçkin üyeler de bile bu kadar yaygara çıktığına göre böyle birşeyde neler olur siz tahmin edin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 20/09/2003 :  16:06:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaklasık 2800 üyeye soru sorup puanlama sistemi yapmak sacma ve olanakasız gibi

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 20/09/2003 :  17:05:28  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar Seçkin Üye kavramı bu kadar abartılabilir yani. 7 sayfalık bir tartışma bir tek bunun için. Vaktinize yazık. Takmayın kafanıza. Seçkin Üye'lerin, kendilerine özgü bölümü ne kadar kullandıklarını konu sayısından görebilirsiniz zaten. Bu arkadaşlar, insanüstü güç sahibi olmuyorlar Seçkin Üye olunca. Sınıfta, bir arkadaşınız Sınıf Başkanı Yardımcısı seçildi diye öğretmenle tartışmazsınız. "Başka bir sistem oturtsak?" demezsiniz. Kurallar vardır ve uymanız gerekir.
Bu "üst" kişiler hata yaparlar, her insan gibi. İşte o zaman, durumu düzeltmek size düşer. Önemli olan "rütbe" değil, hayatınızda bulabileceğiniz ve ne kadar toplarsanız toplayın daima edinilecek biraz daha olan hazine -Deneyim-dir.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 22/09/2003 :  12:35:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede bu tartışmayı açtığım için özürlerimi iletmekten kıvanç duyarım umarım kımse kızmamıştır SAYGILARIMLA.....

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470

İletim - 22/09/2003 :  23:40:41  Bilgileri Göster  murcey için bir ICQ İletisi Gönder  murcey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sınav mı var? :)

"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"

Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000