AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 BASKA UYE****INTISI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 14/09/2003 :  12:29:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu soledıklerımı ıster ustunuze alının ıster alınmayın sayın bilge kaan kazaz yaptıgın yenı ıcerık sıte ıcın konusuyorum guzel olmus ama yaptıgınız seckın uye,uye ayrımı bazıları kaldıramıyor ben ole deılım ama olsun neden bole bı konu actım dıyeceksınız ben kendı yorumumu getirdim sız kızarsınız kızmazsınız onu bılmem ha sunu belirteyim bu seckın uye,uye kıyaslaması ortacag zamanındakı feodal beyler ve koylu halkı gıbı oldU SAYGILARIMLA....BİLGİLERİNİZE SUNARIM

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277

ckose
Seçkin Üye

Turkey
İleti 350

İletim - 14/09/2003 :  12:59:27  Bilgileri Göster  ckose için bir ICQ İletisi Gönder  ckose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konu daha önce konuşulmuştu ve konu kilitlenmişti sanırım.Ama yine de birkaç mesaj alalım.Gereksiz...

Cem Köse-Yazar
ckose@oyunsitesi.gen.tr

And we go...Our blooded trace;
The Jester Race
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 14/09/2003 :  14:43:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
inter23 arkadaşım.
Oyunsitesi forumunda önceden çok sorunlar yaşanıyordu. Abuksabuk konular açılıyor, seviyesiz muhabbetler oluyordu. Bunu aşmak için şu anda kullandığın forumu kaliteli hale getirmek için çok çare düşündük. Sonunda webmasterimiz böyle bir çözüm buldu.

Ben şu anda seçkin üyeyim veya değilim kendimde bir üstünlük veya bir eziklik görmeme bir neden yok.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

scorpions TR
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 14/09/2003 :  20:21:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla konuyu açan arkadaşım kırılmasın ama gerçekten baydı bu konu,onlarca kez tartışıldı ve...........(BENCE) sitede adam gibi forum kurallarına uyan seçilmemiş üyelere "salak" muamelesi falan mı yapılıyorda ki iki günde bir bu konu gündeme geliyor.Şu an siteye sadece üyeyim,ilerde seçilmiş olayım falan gibi bir iddiam da olmadığı için kişiliğim haricinde de davranışlar içersinde de bulunacak bir karaktere de sahip olmadığımdan,herşey gerektiği şekilde olur diyor ve normal bir site sakini olarak yoluma devam ediyorum ki hiç bir zararını da görmedim şu ana kadar.Kalın sağlıcakla.

AH ULEN AH,GERÇEK HAYATTA DA "SAVE" YAPABİLSEYDİM,BU KAFAYLA NELER YAPMAZDIM Kİ!

Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 14/09/2003 :  23:22:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman bu seçkin üye işini oyun gibi bişey yapın örneğin bir yer açılsın chatteki soru botları gibi bi bot konsun veya yöneticiler sorsun soruları oyunlarla veya bilgisayarlarla ilgili ve ne kadar soru bilirsen puan alsan mesela 100 puana kadar falan gelince bazı yerlere giriş izni olsun ve yıldız falan verilsin.Veya deneyimli üye bilgili üye diye yazılsın.Ve böylecede kimse üstüne alınamaz.
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 16/09/2003 :  15:14:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bahri_oyun tarafından yazılan:

O zaman bu seçkin üye işini oyun gibi bişey yapın örneğin bir yer açılsın chatteki soru botları gibi bi bot konsun veya yöneticiler sorsun soruları oyunlarla veya bilgisayarlarla ilgili ve ne kadar soru bilirsen puan alsan mesela 100 puana kadar falan gelince bazı yerlere giriş izni olsun ve yıldız falan verilsin.Veya deneyimli üye bilgili üye diye yazılsın.Ve böylecede kimse üstüne alınamaz.

Aslında fena olmaz.Ama birisi bu soruları hiç bilemezse bilenlere çamur atar.Mesela "Siz tabi o soruları bilirsiniz size çok kolay sorular soruldu ama bana en kazıkları geldi" gibi şikayetler duyabiliriz.Bundan dolayı bence olmaz.Ama yinede kararı sayın yöneticiler verir

By prince
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000