|
Yazar |
Konu  |
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/03/2006 : 17:08:15
|
sonra hülya avşar dedi ki;niye geberttin kayayı dedi.ardındann.... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2006 : 17:18:08
|
kadir:seni seviyorum hulya. reha muhtar:şok şok sayın seyirciler.kadir inanır hulya avşara aşkını ilan etti. haberin her tarafa yayıldığını duyan kadir. kadir:sende geber reha diyip rehayı vurdu. kadir:acı var mı reha acı?hahahahaha |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/03/2006 : 17:54:51
|
sonra ahmet keklik diye biri kadir inanırı dövdü.kadir inanır ağladı annesinin kucağına gitti:Dsonra.... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2006 : 18:02:35
|
sonra.... kadir inanır ın amcası saruman geldi ve ahmet kekliği yaptığı hokus pokuslarla keklik gibi avladı sonra kadir tekrar hulyanın yanına geldi ve çıkma teklif etti hulya:ben senin gibi bir adamla çıkmam dedi. kadirin gururu kırıldı. bunu gören saruman hulyayı kurbağaya çevirdi. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 30/03/2006 : 18:12:56
|
Büyücü Merlin geldi Saruman'ı kurbağa hulyayı angelına jolie yaptı artık angelına yaşıyor.... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|