|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2006 : 15:58:52
|
reha muhtar:olum pitt jennifer başka birine kaçtı. haha angelinayı öldürmekle büyük hata yaptın. o seni korumak için çocuğun senden olmadığını söyledi. çocuk aslında senindi brad pitt:aman tanrımmmmmmmmmmm |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/03/2006 : 16:12:53
|
tam aman tanrıııııım diyodu birisi onu vurdu.vuranda hülya avşardı.hülya avşar reha muhtarın yanına gitti dediki molfixin var mı? |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2006 : 16:32:04
|
reha muhtarda ben topmuyum ne gezer bende molfix dedi. tam o sırada kaya geldi. hulya affet affet beni söz bidaha ferrari yok hulyaaaaaa. |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
max_payne
Üye

Turkey
İleti 108 |
İletim - 30/03/2006 : 16:45:46
|
o ise olmaz ferraride bıraktı demi seni |
maxxx payne 8.bölüm harika |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2006 : 16:52:38
|
kaya:evettttt.o yüzden geldim. hülya:demek öyle kaya ,yazıklar olsun. kadir inanır:rahat bırak lan kadını deyip kayayı iki kaşının ortasından vurur. |
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|