|
Yazar |
Konu  |
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/03/2006 : 18:19:42
|
sonra ash geldi dediki seni seeeççtim pihaçuuuuu.dedi.sonra pikachu samuranı gebertti sonra ash'i gebertti.sonra pikachu hülya avşar'ı öptü. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2006 : 18:38:22
|
müslüm baba gelip hepinizi dağıtırım lan dedi. dağılın lan. hulya benimdir. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/03/2006 : 18:44:40
|
tam hülyayı kapıyodu.birdennnnnn....
kareteciler geldi.müslüm babaya iyyaaaaaa yaptılar.bir yumruk müslüm baba yerlerde.sonraaaaa |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2006 : 18:55:16
|
müslüm baba piskopata bağladı. hemen hayranlarını arayıp ellerinde jiletlerle yanına gelmelerini istedi. tüm jiletçiler müslüm babanın yanına gelip karetecileri jiletlediler. hülya:haşin erkekim benim evlen benimle müslüm dedi..... |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/03/2006 : 19:09:12
|
müslüm;evlenirim be gülüm dedi.tam evleniyoları müslümün kafasına taş düştü geberdi.ölmeden önce müslüm dediki itiraf ediyom eminem benim oğlum ben onu okutturdum türkücü oldu amerikalara gitti.dedi. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|