AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 Güneş Tutulması
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 01/04/2006 :  21:20:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi şeyi 40 kere söylerseniz olurmuş işte.dünyanın çeşitli yerlerinde 6.5 şiddetinde deprem olmuş,sizce bunlar sadece tesadüf müdür?ben inanmaya başladım,doğa olaylarından sonra(yuyulmalr gibi) deprem oluo yaw.

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 02/04/2006 :  00:03:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir yerlerde okumuştum: Dünya üzerinde bilinen tüm depremlerin % 45'i güneş tutulmasının hemen ardından olduğu tespit edilmiş. Bu büyük bir oran. Ama yine de körü körüne inanmamak ve araştırmak lazım.

Smeagol, Mahmut abi kim?

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 02/04/2006 :  00:30:21  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizim kahvenin demirbaşlarından. O dediyse deprem olur kesin. Bak istatistikler de doğruyuloar. Ben bekliyorum bi deprem valla. İnanırım mahmut abiye.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 02/04/2006 :  02:12:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
'Güneş Tutulmasından korkmaya gerek yok. Yerküremizde o kadar çok deprem oluyor ki, bu depremler Güneş tutulmasından başka birçok olaya da rastlayabiliyor. Ama Güneş tutulması olağanüstü bir gökolayı olduğu için anılardan silinmiyor ve yakın günlerde olan bir depremin sorumlusu olarak bilgisiz insanlar tarafından suçlanıyor! '
Devamı:
http://www.tug.tubitak.gov.tr/tutulma/turkish/tutulma_deprem/tunca/calisma_tunca.html
Alıntı.
Ayrıca burdan Mahmut amcaya seslenmek istiyorum; lütfen halkımızın kafasını bulandırma.:)
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 02/04/2006 :  02:35:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
körü körüne inanmıyorum.gerekli araştırmaları da yaptım,hem deprem hem de gökolayları hakkında,aslında bilim dünyası 2'ye ayrılmış durumda bu yüzden.
ayrı mesele ama bi de benim içime doğuyor,kötü şeyler olacağı zaman o kötü şeyin(artık neyse)şiddetine bağlı olarak sıkıntı basıyor,babamın kalp kirizi ve felci,ölümler,annemin dükkanının soyulması,büyük depremler,felaketler...bunların hepsinde oldu örneğin ve bazılarında gerçekten sinir krizi bile geçirdiğim oldu o sıkıntı ve sinirle..
yani tutulmalardan sonra bana bi sorun,ben ne dersem ona göre korkarsınız artık:P..

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000