AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 uzaylılar doğuyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 04/01/2006 :  20:50:54  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar evrende bizden başka canlılarda olmak üzere çünkü Venüste karbondioksit var ve bu bişekilde hava olursa ozaman su olur su olusa bitkiler bitkiler olursada canlılar olur.
açıklayabildimmi

since : 10/12/2005

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/01/2006 :  23:25:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok iyi açıkladın da bunlar canlı olacağının kanıtı olamaz. Ayrıca bu mesaj ne içindi? Uzaylıların doğuşunu kutlamayı mı amaçlıyorsun? Yok, parti falan varsa geliriz belki (işim olmaz partiyle ya neyse) :)

İmzandaki linki de sildim. İmzalara adres yazılması yasak.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 04/01/2006 :  23:58:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:) pek açıklayıcı olmamış.hem uzaylıların olmadığını kim iddia etti ki.herşey mümkün.belki bir gün yüz yüze gelirsek anlarız olup olmadıklarını :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 05/01/2006 :  16:12:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iyide her gaz olan yerde canlı mı olacak yani evren öyle bir düzene yaratılmışki dünyamız yıllık hareketinden 1mm güneşe yaklaşsa acayip sıcak bir 1mm uzaklaşsa buzul çağı yaşayack mışız yani eğer yeni bir tür yoksa canlı olması biraz imkansız geliyor

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 05/01/2006 :  20:07:40  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
0nabakarsanız ama eğer bazka gezegenlerde canlı doğamazsa biz nasıl dünyaya geldik sorbilirmiyim onlarada ynen öyle olucak

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/01/2006 :  20:21:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa bizle onları ne karıştırıyosun.herşey bilimden ibaret değil.bilim herşeyi açıklayamaz.hem olacaksa böyle bişey neden bu zamana kadar değilde şimdi oluyor ?

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000