Ben aynen çatıya çıktım valla:) ama salak gibi t-shirtle çıkınca tutulma anında dondum kaldım:) bence Antalya'daydı en güzel görüntüler NTV bile Side'den canlı yayın yaptı. Bir sonraki tutulma 22 Eylül 2006 galiba. Türkiye'deki 2060, Antalya'daki 637 yıl sonra imiş. keşke buradan bir sonrakini görebilsem:( 2060'takine yetişirim turp gibiyim ama 637 yıl yaşayabileceğimi sanmam:D
Ya ben evde yanlızdım güneşin tutulacağınıda unuttum pc başındayken.. Kaçırdık silindi 1060'ta izleris inşallah.. Gerçi izlesen noolur, izlemesen nolur çok mühim bişeymiş gibi o da ayrı konu..
Ya ben evde yanlızdım güneşin tutulacağınıda unuttum pc başındayken.. Kaçırdık Silindi! 1060'ta izleris inşallah.. Gerçi izlesen noolur, izlemesen nolur çok mühim bişeymiş gibi o da ayrı konu..
kaçırdığına uzuldum.. iki soru soracam 1-Silindi! ne...orayı sil bence..forumdasın unutma.. 2-1060 demişsin..2060 degil mi...hicri takvimi mi takip ediyorsun dostum..
İzleyemedim O sırada okulda deneme sınavı vardı. İdarenin belirlediği bu uygunsuz sınav tarihi ve saati yüzünden öğrencilerimiz de izleyemedi. Üzüldüm çocuklarım için. 50 yıl beklemek zorundalar...
"Deprem olur mu ki?" deermişim, etrafı gereeerrmişim
Fatal_Error, kullandığın kısaltmaların herkes tarafından anlaşalılabilmesi ihtimalini göz önünde bulunduracaksın. hele hele küfür içeriyorsa kullanmayacaksın.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde