ya bende izledim..dehşet güzel bir olay... birde hocamızı zor ikna etmeseydik malesef bizde 50 yıl sonrayı bekleyecektik..ama neyseki hocmız saolsun iyi biri olduğu için 10 dk ara verdi...
neyse asıl bomba olay dışarı izlemeye çıkınca oldu..ben milletten bir alet arıyorum izlemek için..gözlük film fln...en az abartısız 20 kişi bna gelipte DİZKET var mı diye sordu ya...ben de niye bana soruyorlar diye düşünürken birine sordum la dedim bana niye soruyonuz...çocukta bana sen bilgisayar mühendisi degilmisin sende disket olmayacakta kimde olacak dediğinde dumur oldum..ben de onu dumur etmek için USB belleği çıkarıp DİSKET out USB in dedim....tabi arkadaşlarla kahkahayı bastık...
evet güzel olaydı hocaları zor ikna ettik bir güzel seyrettik izleyen hocalarada:hocam siz bi dahaki sefere izlersiniz taş gibi adamsınız falan diyerek iyi dalga geçtik
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Bizim okul(Şişli Anadolu Lisesi) o saate denk gelen dersi işlemedi. Herkes bahçeye indi, serbest bırakıldık 1saat boyunca. Gerçekten güzel bir görüntüydü. Bununla ilgili birçok efsane anlatıldı tabi yine :) Güneş tutulması sırasında hoşlandığın kızla çıkmaya başlarsan çok uzun süre ilişkiniz devam edermişşş.. Bu ay kötülükler ayıymış bir de güneş tutulunca bütün kötülükler bugün yeryüzüne inmiş.. ..gibi :)