|
Yazar |
Konu  |
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 29/03/2006 : 14:18:34
|
şimdi haberlarde izledim adamın tekine neden izlemediğini sordular,adam bi daha ki sefere inşallah dedi.acayip güldüm.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 29/03/2006 : 14:25:09
|
o adam bidaki sefere moruğun teki olur.Yada ölür      |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 29/03/2006 : 15:46:36
|
Videosunu çeken varsa biri upload edip koyabilir mi? Benim kamerayı annem aldı o da iyi çekememiş gitti canım tutulma |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 29/03/2006 : 16:13:00
|
valla ben televizyonda gördüm hiç ilgimi çekmedi:DDD |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 29/03/2006 : 16:26:46
|
sonuna kadar izledim Samsun'da Ordu'dan daha güzel göründü... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 29/03/2006 : 16:32:18
|
"güneşi tutanlar bir an önce bıraksınlar" :)) ben gözlükle baktım gerçekten güzel bir andı çıplak gözle bakmaya çalışınlar hiçbir halt göremediler tabi..bir dahaki sefere 2060 da olacakmış eğer yaşarsak bir daha görme şansımız var ama o zamanda 70 küsür yaşında olacağım :(( |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|