S.a beyler bende birşey sormak istiyorum :) rome t.w de birkaç devletten baska (fransa ingiliz kartaca vs. ) devlet secemiorum arkadasım herhangi bi roma devletiyle secmek istedigin devleti isgal et olur dedi yaptım olmadı :) cvp pls... Simdiden saolun :)
Sanada merhaba sorununa gelirsek bu şekilde çözebilirsin iyi oyunlar!
Rome'nin kurulu olduğu yere gel ve Rome Total War klasörüne gir.Ordan Data klasörüne giriyorsun.Ordan World klasörüne giriyorsun.Ordan bir de Map klasörüne gir sonra Campaing klasörü ordan da imperial campainge giriyorsun.Karşına not defterleri çıkacak.O defterlerden descr_strat'a girip end unlockable'nin altında yazan devletleri kopyalayıp playable yazan yerin altına yapıştırıyorsun.Birde Unlockable'nin altında yazanları ordan sildin mi iş tamamdır.İlk önce dosyanın yedeğini almanı tavsiye ederim.
Ben Bu oyunda işte menuye falan gireibliyorumda arkadaşlar yüklenmeden sonra oyuna girmiyo oyun kapanıyo yardım edermisiniz
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız