AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 The Lord of the Rings Total War Yardım Lütfen
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

carsi4
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 03/06/2009 :  13:15:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar çok yardıma ihtiyacım war lotr da bir klan seciyorum mesela gondor klanı 1 kaç tur yaptıktan sonra paralarım -700 felan oluor hıc asker ew felan yapamaıorum kaç gundur ugrasıorum ama beceremiorum lutfen biri bana yardımcı olurmu asker olmadanda şehir alamıyorum.

CaRsı BeSiKTaS

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 03/06/2009 :  16:30:27  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şehirlerdeki vergileri yükselt. Ticaret binaları yap/geliştir.

Not: Tabii bu tavsiye oyunun Total War'a biraz uygun bir biçimde yapılmış olması durumunda geçerli.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

carsi4
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 04/06/2009 :  12:22:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herhangi bir sehre tıklıorum orda "normal - very high" die secenekeler war orayı "very high" yapıorum sehrin altındaki para cogalıo ama tur yaptıktan sonra yenıden azalıo hiç anlamıorum.

CaRsı BeSiKTaS
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/06/2009 :  16:09:35  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şehirler arası yolları geliştir, limanlar kur. Şehirlerden çıkan yollar üzerinde isyancı/düşman olmamasına dikkat et. Çok asker yapma, bu da gideri arttırdığı için paranı azaltır.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

carsi4
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 04/06/2009 :  18:03:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş peki vergileri nasıl yukseltcem galıba benım yaptıgım taktık le olmuo

CaRsı BeSiKTaS
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/06/2009 :  20:16:44  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir önceki mesajında bahsettiğin normal-very high kısmı vergi miktarı. Halk mutsuz olmadıkça very high'da tut.

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000