haklısın abi.. iyilikten,saygıdan anlamıyorlar devamlı isyankar bir hava içerisindeler "öyle diyorsun olmuyor böyle diyorsun olmuyor"illa ki tersleyecen dediğin gibi aşağalayacan heralde başka bir yolu yok bunun ya da ben bilmiyorum ya da biliyorum ama bizimkinin modası geçti heralde yani varya bir of çeksem karşıki dağlar yıkılacak
mj offf ların sayfa yapısını bozmuş. bun nedenle onalrı kısaltmak zorunda kaldım. idare et artık bu kadar kısa off'la...
Bu arada yazılan mesajların hepsini okumadım ama kızlardan oldukça dertlisiniz bakıyorum. İlginçtir, kızlar da aynı şeylerden şikayetçi :) Ne biçim bir kısır döngüdür bu anlamadım gitti :)
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
ya arkadaşlar biraz hoşgörü ve doğal davrandıktan sonra kızlar birşey demiyor. e birazda altan alıcaksınız bazı şeyleri. kız arkadaşlarınızla kavga ederseniz onu kazanmasına izin verin.bakın o zaman işler nasıl düzeliyor.
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.