AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 bu devirde aşklar yalan mı??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

RealBetmen
Üye

İleti 136

İletim - 16/03/2006 :  13:02:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam böyle şeylere pabuç bırakmayın derim Yonjaymış bilmemneymiş sanal aşk olmaz Gelçi artık kızlarla uğraşacak halimde kalmadı Boşverin derim kızı bulcanda noolcak zaten dooru kişi bulur sizi

MiK Family

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 16/03/2006 :  18:05:12  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel felsefe. :)... Bırakalım onlar bulsun bizi...Bazen insanı çok yoruyor peşlerinde sürünmek. Allah'tan öyle bir durumum yok bu aralar :D
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/03/2006 :  21:20:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de bırakalım onlar bizle uğraşsın.Biz uğraşıyoruz da ne oluyor. Kızlar da biraz çeksinler ya..sürünsünler yerindeyse.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/03/2006 :  22:02:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
offf ya bu konuda bayağa dertliyim ortam çok değişti açıkcası bu benim çevremde de böyle kızların gözü çok yukarıda artık,kabalığın,küstahlığın,şımarıklığın bini bin para kafaya göre birini bulmak zorlaştı iyice,kızlar hiç laftan anlamıyorlar artık... ne güzelde ortaokul da falan çocuktuk ama yinede en ufak birşeyden mutlu olurduk şimdi ise doyumsusuz ....karşındaki kişiye güvenemez oldun yarın bırakıp gitmeyeceği ne mağlum,en ufak bir tartışmada bile büyük sorunlar ortaya çıkıyor...terbiyeli,akıllı,efendi bir adam oluyorsun bu seferde sen çok değiştin diyorlar ee ne yapalım yani "elimize içki şişesi ve sigara alıp"serserilik mi yapalım
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/03/2006 :  22:35:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaaynısı bana oldu biliyormusun..kızları memlun etmek için bu zaman da ya çok kötü davranacan yada sürekli aşşağılayacan..
iyi olunca terkediliyorsun..haklısın yani..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000