|
| Yazar |
Konu  |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 22/03/2006 : 02:43:53
|
yaw arkadaşlar siz bilirsiniz.evanescence'nin bring me to life'ının vidyosundaki adam vardı ya(kızıl kafalı) o adamın adı neydi,bi de hangi grup?unuttum da,arkadaşla konuşurken iş inada bindi,linkin park dedi ben değil dedim.kanıtlayamadım da sonra.. uyku tutmadı;açtım bilgisayarı,aradım bulamadım,sonra dedim o.s.'de bi bilen çıkar elbet.bi bulun onu n'olur,yoqsa uyku bana haram...  |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/03/2006 : 03:17:35
|
| ne tesadüf benimde kaçtı :)şarkıyı biliyorum ama videosunu hatırlayamıyorum doğal olarak yardımcı olamayacam kusura bakma |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/03/2006 : 09:00:20
|
sanırım adamın adı Ben Moddy(aynı adamdan bahsediyosak) aynı zamanda evanescence grubunun kurucusudur. ama gruptan ayrılarak solo albüm çıkarttı. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 22/03/2006 : 11:19:35
|
| Sanırsam Paul Mccoy grubu da 12 stones. |
 |
|
|
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 22/03/2006 : 11:19:38
|
Valla benim meraktan falan değil ama ciddi ciddi uykum kaçtı. Nolmuş dün böyle herkese :P (Evet o adam Ben Moody ;)
edit: aa mccoy da olabilir.. ama mccoy kızıl saçlı diil :P |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 22/03/2006 : 11:52:19
|
saolun beyler çok makbule geçti.yardım edemeyenler üzülmesin başka sefere inşallah:) adam acayip böğürüo,hasta oldum ya. ultramert bu uykusuzluklar mevsimden galiba,ya da sınav stresidir,ama benimki psikiatrik bozuklukmuş sınava 3 yılım war daha..
|
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|