|
Yazar |
Konu  |
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 14/03/2006 : 18:40:28
|
Burası bir oyunsitesinin forumu,msn ile ilgili sorunu veya msnle ilgili bilgi almak isteyen yazılım bölümünde bunları dile getiriyor,gereksiz olur bnce.. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 14/03/2006 : 18:45:18
|
mj'in dediklerine aynen katılıyorum. bende daha önce hackerliğin yanlış anlaşıldığını aslında hackerların bilgisayar korsanı olmadığını güvenlik açıklarını tespit eden kişiler olduğunu duymuştum. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/03/2006 : 19:37:05
|
teşekkürler Kabil... |
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 14/03/2006 : 21:42:39
|
mj ve kabil, yanlış biliyorsunuz hackerlığın tanımını. Öyle bir anlatıyorsunuz ki, bilmeyenler de hackerları ermiş gibi yardım sever insanlar zannedecek. Elbette devlet için çalışan hackerlar var. Bu sadece ABD'de değil, tüm ülkelerde geçerli. Bunlar da devlet tarafından yakalandıktan sonra önlerine iki seçenek sunulan kişiler. Ya hapsi boylarsın, ya da devlet için çalışıp rahat edersin. Doğal olarak insanlar ikinci seçeneği seçiyorlar; ama bu da yapılan işi yasal kılmıyor. Ayrıca her yakaladıklarına da bu teklifi sunmuyorlar tabii. Gidip Pentagon'un sitesini hacklersen ömür boyu rahat edebilirsin; ama OyunSitesi'ni hackleyen adamı kimse kaale almaz (Biz alırız o ayrı :)). |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|