AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yöneticilere sesleniomm
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 20/04/2006 :  15:10:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende ölü konulara mesaj atanlara kızıyorum zaten, yoksa yardım almak için yeni bir başlık açmak yerine o konuya yazsınlar tabii.
İzeto da kötü birisidir demedim zaten :)tanımıyorum kendisini.ama bir ara dikkatimi çekmişti, her yere gereksiz bir sürü mesaj atmıştı.(dikkat çekmemesi de mümkün değil zaten :D )zannediyorum ki ileti sayısını arttırmak için böyle bir yola başvurmuştu. Ben unutmadım da, |KRONDOR| hiç unutmamıştır :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 21/04/2006 :  13:29:47  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

alıntı:
SøulfLy tarafından yazılan:
Tugberk'in yanında 'üyeliği kilitle' yazıyor, 'Kilitli' olmucakmıydı o ?

Okuma-Yazma kavramı çift yönlü işler. Yazmak her ne kadar güzel olsa da arada okumak da gerekir.

Yok hocam vallahi dün baktığımda üyeliği kilitle yazıyordu. Keşke Print Screen yapsaydım ama neyse inanıp inanmamak sizlere kalmış ben söyledim sadece...

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 21/04/2006 :  13:37:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben ondan bahsetmiyorum. Dün yazdığın mesajın iki mesaj öncesini ve ona cevabı okur musun?

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 21/04/2006 :  17:22:04  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla hocam ne desem, şey kem falan küm olmuş artık. :))

Ama her zaman böyle yakalanmam. :)

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000