2-3 sene öncesinin konuları hala aktif sayılabilecekse bence bir mahsuru yok. ama adam 2 sene önce takıldığı bir konuda yardım istemişse buna verilecek cevap artık bellidir. Mesela üye Prince of Persia Sand of Times oynuyordur. Bununla ilgili tarihi bir mesaj bulur ve sorusunu buraya yazar. Son derece doğaldır. Yani her eski konuyu canlandırana da kızmamak lazım.
Yeri gelmişken dikkatimi çekti, sormadan duramam. Eskiden üyeliği kilitlenen üyelerin altında ''Üyeliği kilitli'' yazardı. Şimdi neden ''Üyeliği kilitle'' yazıyor. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa ayarlarla birileri mi oynadı? :))
Ayarlarda öyle birşey yok. Üyeliği kilitlenenlere otomatik olarak o yazı eklenmiyor. Biz ekliyoruz. Arada da kaymalar olmuş olabilir. Kilitle diyorsa kilitleyiverin siz de, nedir yani çok iş mi?
"sevgili öğrenciler, n00blar" :)) bu birşey mi, izeto diye bir üye vardı 2-3 sene öncesinin konularını bulup ona mesaj atıyordu.Böyle bir zahmete kim katlanır ki? C: işsiz, güçsüzler..
Puahhha, hala unutamamışsın izeto'yu. Mamafih az gülmemiştik ha :))
İyi bir arkadaştır, msn'den hala yardım ediyorum. :)
Bu arada Tugberk'in yanında 'üyeliği kilitle' yazıyor, 'Kilitli' olmucakmıydı o ?