AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 avrupa yakası bezay show tv makinası....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 13/03/2006 :  09:07:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende normal karşılıyorum zaten de ama bunlar yüzünden Okan Bayülgen,Cemyılmaz gibi isimleri, millet insanlarla dalga geçen burnu kalkık zibidi tipler olarak görüyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/03/2006 :  13:51:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
okan bayülgen niye erkekleri telefona bağlamıyor da bayanlarla konuşuyor??
çünkü sıkar biraz da ondan..
neyse okan bayülgen de bazı konularda haklı kadın bağlanmak için saatlerce bekliyor sonra çıkıp absürd bir soru soruyor veya saçmalıyor kendini rezil edip gidiyor...eee şimdi okan ne yapsın dalga geçmeyipte zorla kaşınıyorlar yine tv makinasında biraz daha töleranslı davranıyor zaga da falan affetmiyordu direkt suratına çarpıyordu telefonu... ben beyaz ın esprilerini daha çok beğeniyorum daha akıllıca konuşuyor okan bayülgen biraz daha sert tavırlar içerisinde,konukları fazla konuşturmuyor...bence bu sene Hakkı Devrim in gelmesi programa ayrı bir hava katmış
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/03/2006 :  14:42:17  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet beyaz okan bayülgenden 1000 kat daha iyi.benim en sevdiğim diziler:beyaz show,belalı baldız,avrupa yakası,en son bablar duyar.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 13/03/2006 :  15:29:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyaz bile kendi diyor showmenlik anlamında Okan Bayülgen'ü örnek alıyorum diye.Bi de Beyaz show'la TV Makinesini karşılaştırmayın ikisinin formatı çok farklı.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/03/2006 :  19:14:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet farklı.Birinde adamla(daha çok bayanlarla) dalga geçiliyor;birinde telefon bağlandığında ceket ilikleniyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000