Bir hale soktuğu yok yav, haklı olarak tepkini dile getirmişsin. Ben de düzelttim yanlış yazdığım yeri. Neyse konu sapmasın, kim neyi seviyiyor, döksün.. :)
Tv Makinesi'ni izlemiyorum. Okan Bayülgen'in telefon eden kişilerle dalga geçmesi hiç hoşuma gitmiyor. Hatta bir izleyici telefona bağlandığında kasılıyorum ne diyecek şimdi bu adam diye. İşin ilginç yanı seyirci aşağılanacağını bile bile yine de arıyor programı. Show programları insanları germek için değldir bence. Rahatlatması, eğlendirmesi gerekir. İnsanların aşağılandığını görmek beni eğlendirmiyor. Beyaz'ı izliyorum. Hiçbir şey yapmasa programda, hiç değilse izleyiciler yayına bağlandığında ayağa kalkıp ceketinin önünü iliklemesini biliyor.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Salaklık biraz fazla ağır olmuş. Binlerce insanın izlediği bir programa telefon ile katılmak o kadar kolay bir şey değil. İnsan elbette ki heyecan yapar. Normal karşılamak lazım bunları.
ya normal karşılıyoruz da.o adamların programına telefonla bağlananlarda bir problem oluyor genellikle..oyle saçmalıyorlar sonrada rezil oluyorlar..
Düşün arıyorum ben..sonrada bir arkadaşı görüyorum ertesi gün..vay MJ abi dün akşam izledik ailece.vallahi mal gibiydin dese ne kadar hoş olur.orada döverim adamı ya.. :D:D::D:D:D:DD:D:D:D