Hah şunu söyliyim hazır konu gelmişken millet Cem Yılmaz ile Okan Bayülgen, Beyazıt Öztürk'ün yaptığı mesleği aynı sayıyor... Alakası yok! Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk showmen, Cem Yılmaz ise komedyen aynı şey değiller...
Yavv tutturmuşsunuz bi dalga diye bi izleyin bakim düzgünce konuşanlarla nasıl konuşuyormuş.Beyaz ceket ilikliyormuş ona bakarsanız Okan Bayülgen hiç açmıyor iliklerini.Okan Bayülgen'le Beyaz'ı nasıl mukayese ediyorsunuz anlamıyorum.
Beyaz'ı daha çok seviyoruz ondan. Sen de Okan Bayülgen'i seviyorsun ve onu savunuyorsun. Bundan doğal ne var. Şimdi ben sana "Beyaz ile Okan Bayülgen'i nasıl mukayese edersin?" diye sorsam, senin az önce yazdığın mesajdan hiç farkı olmaz. Beğeni meselesi. Senin beğendiğini başkaları beğenmez; sen başkalarının beğendiğini beğenmezsin. Bu kadar basit. Burada fikirler paylaşılıyor değil mi. Kimseye sizin doğrularınızı, beğenilerinizi ya da bizim doğrularımızı ve beğenilerimizi dayatmaya, kabul ettirmeye çalışmıyoruz. Bunu yapmaya çalışmak da anlamsız olur zaten. İnsanların neyi beğenip beğenmeyeceğine yine insanların kendisi karar verir.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Doğru aynı zevkler ve renkler meselesi olmuş. Bende Beyazıt Öztürk'ü daha çok severim. Okan Bayülgen'in esprilerini nedense yakalayamıyorum. Beyaz bana daha yakın geliyor...
Beyaz'ı daha çok seviyoruz ondan. Sen de Okan Bayülgen'i seviyorsun ve onu savunuyorsun. Bundan doğal ne var. Şimdi ben sana "Beyaz ile Okan Bayülgen'i nasıl mukayese edersin?" diye sorsam, senin az önce yazdığın mesajdan hiç farkı olmaz. Beğeni meselesi. Senin beğendiğini başkaları beğenmez; sen başkalarının beğendiğini beğenmezsin. Bu kadar basit. Burada fikirler paylaşılıyor değil mi. Kimseye sizin doğrularınızı, beğenilerinizi ya da bizim doğrularımızı ve beğenilerimizi dayatmaya, kabul ettirmeye çalışmıyoruz. Bunu yapmaya çalışmak da anlamsız olur zaten. İnsanların neyi beğenip beğenmeyeceğine yine insanların kendisi karar verir.
İyi de ablacım ben kıyaslamayı onu sevip bunu sevmeyin anlamında yapmıyorum ki ikisinin formatı farklı ondan söylüyorum.Çoğunuz da Beyaz'ı benim kadar sevemessiniz yani:),hafta sonu tatili bitsede okul da arkadaşlar arasında tiplemelerini yapalım diye beklerdik.