AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 avrupa yakası bezay show tv makinası....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 12/03/2006 :  20:28:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Tv makinası hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor?

Cumartesi Saat 23:45'de ama bazen geç saatte veriyorlar.Kanal D.
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 12/03/2006 :  22:52:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mj tarafından yazılan:

HİÇBİRİ...HEPSİ SAÇMA..

bir tek internet..

amacımızın ortamı germek olmadığını biliyorum fakat farkımızda olmadan bazen böyle şeyler olabiliyor. dikkatli olalım ;) sonuçta en azından Haberler saçma değil :)

Beyaz Show ve Tv Makinası'nı izliyorum. Şahan'ı da izliyordum fakat prograöşarında Okan Bayülgen ile amaçsız olarak dalga geçiyor sürekli. İzlemeyi bıraktım bu yüzden.
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/03/2006 :  22:58:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
NoD0ubT tarafından yazılan:

alıntı:
mj tarafından yazılan:

HİÇBİRİ...HEPSİ SAÇMA..

bir tek internet..

amacımızın ortamı germek olduğunu biliyorum fakat farkımızda olmadan bazen böyle şeyler olabiliyor. dikkatli olalım ;) sonuçta en azından Haberler saçma değil :)

Beyaz Show ve Tv Makinası'nı izliyorum. Şahan'ı da izliyordum fakat prograöşarında Okan Bayülgen ile amaçsız olarak dalga geçiyor sürekli. İzlemeyi bıraktım bu yüzden.

ŞİMDİ BENİM AMACIMIN ORTRAMI GERMEK OLDUĞUNU NEREDEN ÇIKARDIN ANLAMADIM..BENİM GÖRÜŞÜME SAYGI DUYABİLİRSİN.BANA HEPSİ SAÇMA GELİYOR..BENCE BUNU YAZMAKLA SEN ORTAMI GERİYORSUN...BAK SENDE DEMİŞSİN İZLEMEYİ BIRAKTIM..TELEVİZYONDA KİM KİMLE NEYAPMIŞ.ACABA ALİYE BUGUN ÇOCUKLARINA KAVUŞACAKMI.ACABA ŞAHAN BU HAFTADA KÖTÜMÜ..OKKAN YİNE KİMİNLE DALGA GEÇECEK diye düşünmektense hiç izlemem senin gibi olur biter.çben bunu vurgulamak istedim..

HEM O SEÇENEKLER İÇERİSİNDE HABERLER YOK GÖRDÜĞÜN GİBİ.BENİM YAZDIKLARIMA BAK HABERLER DEMİŞMİYİM.OLAYI ÇARPITMAYALIM.
HABERLER TAABİKİ FAYDALI.

iyi çalışmalar.
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 12/03/2006 :  23:07:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
acele bir msj yazmıştım, o mesajda yanlış yazdığım biryer var "amacımızın ortamı germek olduğunu biliyorum fakat farkımızda olmadan bazen böyle şeyler olabiliyor"

ortamı germek olmadığını biliyorum yazacaktım.ve cümlenin devamında da herkes herkesin fikrine saygı duymalı anlamında birşeyler söylemeye çalışmıştım.
Aliye nedir bilmiyorum :) RealBetmen'in yazdıklarında CnnTürk Haber de vardı okumamışsın sanırım. Yanlış anlaşılmadan dolayı üzgünüm.
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/03/2006 :  23:24:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
onrmlşi değil kardeş..eger oyle diyorsan oyledir..saygı duyarız.ama bir harf kayması ne hale soktu bizi..neyse geçmiş olsun ikimizede.
iyi çalışmalar diliyorum..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000