|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/03/2006 : 18:16:49
|
Smeagol, hiç değişmemişsin; değişecek gibi de gözükmüyorsun.
Konuları kilitlerken, kilitlenme nedenini her normal insanın anlayabileceği bir dilde yazıyoruz. Gelmiş hala neden konum kilitlendi diye soruyorsunuz. Gidin konunuza tekrardan bakın, böylece tekrar tekrar açıklama yapma zorunda kalmayız. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 12/03/2006 : 13:03:36
|
Aslında artık yöneticilere, 'konum neden kilitlendi' diye sorular sormanız çok saçma. Artık OS öyle bir hale geldi ki konu kilitlemek yöneticiler için artık refleksif bir durum oldu.
Bazı arkadaşlar geceleri nasıl rahat uyuyor merak ediyorum. Hiç düşünmüyorlar mı ki ''Benim bu adamlara bu kadar eziyet çektirmeye ne hakkım var!!'' diye.
Ayrıca konularınız kililendikten sonra verdiğiniz zahmet için özür dilemek yerine sitem edip, adamlara işini öğretmeye kalkıyorsunuz. Bu arkadaşlarımı biraz sağduyuya davet ediyorum. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/03/2006 : 18:10:03
|
ben ce bana göre konuları kilitlenmesi KRONDOR abini de dediği gibi iletilerden..eskiden daha iyi konular açıyorduk ne oldu bize  |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 17/04/2006 : 19:27:12
|
Olay çok basit.... Çevrende özgür davranabileceğin tek yer internet ve internette takıldığın yerler. Burada kimse sana hesap soramaz, dilediğin gibi davranabilirsin. Hele birde OS forum gibi bir yerde çok daha rahatsın. Yazarsın mesajını atarsın tepki ise sonra gelir ama bunun senin için önemi yoktur. Bazen keşke bu forumda diğer bazı forumlar gibi mesaj kontrollü bir forum olsaydı diyorum. Öyle birşey olsa eminimki şu anda buraya takılanların en azından %80'i forumu terk eder ve iğrençliklerini yapabilecekleri başka forumlara sarkarlardı. İsteyen alınabilir ama ben bu tip sorumsuz ve umarsız şahsiyetlere güzellikleri bozan SÜLÜKLER gözüyle bakıyorum. Onlar olmadan eminimki buraları daha güzel olurdu. Ama ne yazıkki böyle birşeyi göremeyeceğiz ):
|
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/04/2006 : 21:18:41
|
alıntı: Rappier tarafından yazılan:
Olay çok basit.... Çevrende özgür davranabileceğin tek yer internet ve internette takıldığın yerler. Burada kimse sana hesap soramaz, dilediğin gibi davranabilirsin. Hele birde OS forum gibi bir yerde çok daha rahatsın. Yazarsın mesajını atarsın tepki ise sonra gelir ama bunun senin için önemi yoktur. Bazen keşke bu forumda diğer bazı forumlar gibi mesaj kontrollü bir forum olsaydı diyorum. Öyle birşey olsa eminimki şu anda buraya takılanların en azından %80'i forumu terk eder ve iğrençliklerini yapabilecekleri başka forumlara sarkarlardı. İsteyen alınabilir ama ben bu tip sorumsuz ve umarsız şahsiyetlere güzellikleri bozan SÜLÜKLER gözüyle bakıyorum. Onlar olmadan eminimki buraları daha güzel olurdu. Ama ne yazıkki böyle birşeyi göremeyeceğiz ):
Yine döktürmüşsün hocam, hoşgeldin :)
Sülükten ziyade gerçek hayatta bir halt becerememiş, her şeyi eline yüzüne bulaştırmış, arkadaş dediği kimseler msn'de konuştuğu insanlardan ibaret olan, sabah akşam bilgisayar başında vakit öldüren zavallı ufak veletler bunlar. Çoluk çocuk. Biz mahellede top oynar, bisiklete biner dağ bayır dolanır, icabında elde sopa kavga eder sonra barışır, duvarlara birbirimizle dalga geçen yazılar yazar, akşam komşunun evine çekinmeden gider saatlerce otururduk. Nesil değişti şimdi, ucube bir hal aldı. Ondan böyle bunlar, bilgisayarda kimliklerini saklayıp kendilerini büyük göstermeye, baskın olmaya çalışıyorlar. İngilizcede ne derler bilirsin, looser... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|