Hassooo hocam, güzel demişsin de, bunlar onların suçu değil pek. Biz de bilgisayar aldığımızda dışarı çıkmayı kesip neredeyse asosyal bir hayat sürmeye başlamıştık. Ki o zamanlar şimdiki gibi fazla bilgisayar kullanıcısı olmadığı için yeni kuşağın işi daha da zor. Sokağa çıksalar bile oynayacak arkadaş bulamıyor çoğu kişi. Çünkü arkadaşları da bilgisayar kullanıyor. Bu yaşadıkları yaptıklarını doğrular nitelikte değil tabii; ama İnternet sayesinde "sosyal ortama" girebiliyorlar. Sanal bir sosyallik; ancak o bile bazen insanın kendini mutlu hissetmesini sağlayabiliyor.
MSN pencerelerimden biri yandı. Ben mutlu olmaya gidiyorum :P
Kullanmasını bilene Internet de kendini geliştirmek için sonsuz bir zenginlik. Hassooo'nun saydıklarını ben de yapamıyordum çünkü benimkiler bırakmıyorlardı dışarı :( :) asergüller de doğru diyorlar yani. Ama sanal ne de olsa gerçeği kadar olmuyor :P:P
Yine de bir uslübu adabı vardır internetin de. Knight Online'da neden paso Türkleri banlıyorlar düşündünüz mü? Şimdi de gitmiş Japon sunucularını işgal ediyorlar anladığım kadarıyla.
Kesinlikle internetten uzak tutulması gereken bir milletiz.
Geçenlerde oyun oynarken birisi ülkemi sordu,bnde türkiye dedim tabi,adam bana;hacker veya dupper'mısın dedi.Artık zihinlerde öyle bi kazınmışız ki kolay kolay silineceğini sanmıyorm