|
Yazar |
Konu  |
RealBetmen
Üye

İleti 136 |
İletim - 11/03/2006 : 15:06:33
|
Krondor abi işinize karışmak gibi olmasın ama sadece bir öneri Forumun görünüş stilini değiştirseniz diyorum daha estetik bir görünüş tabi sadece bir öneri...Yani konuları toptan silip stili değiştirmek iyi bir fikir gibi ama karar sizin!!
Saygılar! |
MiK Family
|
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/03/2006 : 15:09:36
|
bence formun stili güzel:DDD |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 11/03/2006 : 15:23:37
|
alıntı: tarafından yazılan:
Kilitlenen konular uygun bir zamanda siliniyor. Ek olarak bu aralar işimizi çok fazla sorgulamaya başladınız. Konular kilitlenmesi gerektiği zaman kilitleniyor. Ne diye açıklama istiyorsunuz?
sorgulama, itaat et. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 11/03/2006 : 15:25:58
|
alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
alıntı: tarafından yazılan:
Kilitlenen konular uygun bir zamanda siliniyor. Ek olarak bu aralar işimizi çok fazla sorgulamaya başladınız. Konular kilitlenmesi gerektiği zaman kilitleniyor. Ne diye açıklama istiyorsunuz?
sorgulama, itaat et.
Herkesin bir sorumluğu olduğu gibi haklarıda vardır!!! bu kişiler haklarını arıyor neden araştırıyor!!! |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 11/03/2006 : 16:34:44
|
AYNEN GEFORCE KRONDOR, biz anlıyoruz.sen merak etme.Herkesin hakkı olduğu için sana soru soruyorlar.SORGULAMIYORLAR  |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|