AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ÖZÜR DİLERİZ!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 18/03/2006 :  13:38:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASSOOO tarafından yazılan:

alıntı:
Smeagol tarafından yazılan:

alıntı:
umutcanuguz tarafından yazılan:

Yöneticilerimizin değerini bilelim.Çok insaflılar,iyi huylular.Siz hiç astsubayın albay hakkında yorum yapabildiğini gördünüz mü?İşte yöneticilerimiz onlar hakkında yorum yapmamıza izin veriyorlar.

çok kötü benzetme. burası askeriye değil arkadaşlar. Hakaret olmadığı sürece yönetici de olsa, sitenin sahibi de olsa yorum yapabiliriz. Buna izin vermek bir ayrıcalık değildir. Sonuçta bu forumlar yöneticiler sayesinde değil kullanıcılar sayesinde ayakta duruyor. Yöneticiler de burayı kendini bilmezlerden temizleyip, gereksiz mesajlardan ayıklıyorlar (yani onlarında payı var burda, üstlerine alınmasınlar).

Hakkınızı arayın biraz yahu, size fazla sert çıkan biri olursa, sizi aşağılarsa, eleştiri bölümüne (o bölüm boşuna açılmamış sonuçta) yazın. Hatası olan kişi, (yönetici de olsa) özrünü dilesin, olay biter.

Tekrar tekrar okunmasıda fayda var :)

Ne demek istiyorsun anlayamadım?

Cs'ci Pr0!

Counter Strike 1.6 Nick:

Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP -
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 22/03/2006 :  19:32:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şu muhabbetleri okudukça gülmekten kırıldım yav arkadaşlar siz burada birbirinize yazdıklarınıza kendinizi fazla kaptırıp özellikle yeni kullanıcılar daha sonra burada sayfalarca gereksiz tartışma konusu açmakta birebirsiniz ayrıca şu yöneticilerimiz en iyisini bilir valla yönetici yaptıysa doğrudur biz bilmeyiz yönetici büyüklerimiz bilir :) bunlar ne be yönetici dediğiniz kişlerin işi gücü yok koyun güder gibi üyelerimi idare edecek onlarda hepimiz gibi foruma aktif olarak katılan mesaj atan ademoğulları siz biraz yazdıklarınıza dikkat ederseniz yöneticilerle hiç bu şekilde muhattap olmaz sert cevap da almazsınız.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 22/03/2006 :  20:50:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
haha
hocam çok doğru söyledin valla

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 30/03/2006 :  19:34:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw bu yöneticiler çok acımasız dün yanlış konuştum diye Krondor sopayla dövdü,Crazy Ivan falakaya çekti,avaris 3-4 kez şamar attı ve scorpıonfa'da tekme tokat girdi çok acımasızlar...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 31/03/2006 :  00:04:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
e bir tek benden dayak yememişsin sen. aa olmaz bir de ben döveyim seni :P
çok acımasızımdır.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000