|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/03/2006 : 03:40:18
|
Beni karıştırmayın lem, ben de sizden biriyim :P |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 11/03/2006 : 04:11:27
|
ama eskiden sende bir yöneticiydin :)))) dimi
|
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/03/2006 : 10:33:19
|
alıntı: atlayanbaba tarafından yazılan:
polat alemdar= KRONDOR, memati= CRAZY İVAN, abdülhey= avaris , erhan = HASSOOO :)))))))))) benzetme dediğin böle olur :))) euheuheuheu
Arkadaş sen bir yanlışlık yaptın baştan alıyorum
Polat Alemdar=Crazy İvan
Memati=|KRONDOR|
Abdülhey=Avaris
Erhan=HASSOOO |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 11/03/2006 : 13:30:50
|
Smeagol,çok güzel ve The Punısher'ın ki de güzel!!!   |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/03/2006 : 14:14:16
|
alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
alıntı: umutcanuguz tarafından yazılan:
Yöneticilerimizin değerini bilelim.Çok insaflılar,iyi huylular.Siz hiç astsubayın albay hakkında yorum yapabildiğini gördünüz mü?İşte yöneticilerimiz onlar hakkında yorum yapmamıza izin veriyorlar.
çok kötü benzetme. burası askeriye değil arkadaşlar. Hakaret olmadığı sürece yönetici de olsa, sitenin sahibi de olsa yorum yapabiliriz. Buna izin vermek bir ayrıcalık değildir. Sonuçta bu forumlar yöneticiler sayesinde değil kullanıcılar sayesinde ayakta duruyor. Yöneticiler de burayı kendini bilmezlerden temizleyip, gereksiz mesajlardan ayıklıyorlar (yani onlarında payı var burda, üstlerine alınmasınlar).
Hakkınızı arayın biraz yahu, size fazla sert çıkan biri olursa, sizi aşağılarsa, eleştiri bölümüne (o bölüm boşuna açılmamış sonuçta) yazın. Hatası olan kişi, (yönetici de olsa) özrünü dilesin, olay biter.
Tekrar tekrar okunmasıda fayda var :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|