|
Yazar |
Konu  |
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 31/03/2006 : 09:31:43
|
alıntı: Mérula Alba tarafından yazılan:
e bir tek benden dayak yememişsin sen. aa olmaz bir de ben döveyim seni :P çok acımasızımdır.
aha bir sen kalmıştın Merula Alba sende bastın tokatı beş kardeşin izi hala suratımda  |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 31/03/2006 : 10:45:52
|
alıntı: Mérula Alba tarafından yazılan:
e bir tek benden dayak yememişsin sen. aa olmaz bir de ben döveyim seni :P çok acımasızımdır.
Öğrencilerinizi de dövüyormusuz hocam.:) |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 31/03/2006 : 12:36:47
|
dövmüyordur herhalde :)hem okulda dayak yasak değil mi? ama bazılarıda öyle bir kaşınıyo ki, ben lisedeyken arkadaşların öğretmeni ağlatıp kaçırdığına şahit olmuştum.nasıl da diklenirlerdi hocaya...sanki sınıfın hakimi.şimdi hepsi sokaklarda sürtüyo.ta o zamandan belliymiş ne oldukları. öğrenci milleti işte, yüz verince tepene çıkıyo. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 31/03/2006 : 14:23:39
|
Haddini aşanlar çok oluyor tabii. Ama onlar sadece sınıfta, arkadaşlarının önünde aslan kesiliyorlar. Tek başına sınıfın dışına çıkardığında ise süt dökmüş kedi. Dövmeme gerek kalmıyor zaten. Canımı sıkan çocukla göz göze gelmem yeterli. Psikolojik baskı dayaktan çok daha etkili. Zaten dayak da işe yaramıyor. Alışmışlar zavallılar itilip kakılmaya. Çocuğa: "Artık seni sevmiyorum." dediğim zaman çocuk, bir hafta kendine gelemiyor. Ardından da: "Tamam, seni son kez affediyorum." dedin mi o çocuk bir daha problem olmuyor. :) Konuyu dağıttık mı ne :) Burası şikayet bölümü gibi bir yer oldu. Durmayın. Varsa şikayetiniz siz de söyleyin :) |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|