AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ÖZÜR DİLERİZ!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 10/03/2006 :  19:08:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hehe güzel benzetme :D

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 10/03/2006 :  19:50:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu iyi huylu olduklarını gösterir.Ama her insanın bir sert veya kötü yanı vardır.
Ne demişler:Hatasız kul olmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 10/03/2006 :  21:01:40  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuguz tarafından yazılan:

Yöneticilerimizin değerini bilelim.Çok insaflılar,iyi huylular.Siz hiç astsubayın albay hakkında yorum yapabildiğini gördünüz mü?İşte yöneticilerimiz onlar hakkında yorum yapmamıza izin veriyorlar.

çok kötü benzetme. burası askeriye değil arkadaşlar. Hakaret olmadığı sürece yönetici de olsa, sitenin sahibi de olsa yorum yapabiliriz. Buna izin vermek bir ayrıcalık değildir. Sonuçta bu forumlar yöneticiler sayesinde değil kullanıcılar sayesinde ayakta duruyor. Yöneticiler de burayı kendini bilmezlerden temizleyip, gereksiz mesajlardan ayıklıyorlar (yani onlarında payı var burda, üstlerine alınmasınlar).

Hakkınızı arayın biraz yahu, size fazla sert çıkan biri olursa, sizi aşağılarsa, eleştiri bölümüne (o bölüm boşuna açılmamış sonuçta) yazın. Hatası olan kişi, (yönetici de olsa) özrünü dilesin, olay biter.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 10/03/2006 :  21:40:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle bir muhabbet dönüyor ki, sanki yöneticiler olarak çete kurmuşuz da kural ihlali yapanları bulup sopalıyoruz. Abartmayın lütfen. Biz de konuşarak hallediyoruz işimizi. Sert veya normal; ama konuşarak.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 11/03/2006 :  01:01:25  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
polat alemdar= KRONDOR, memati= CRAZY İVAN, abdülhey= avaris , erhan = HASSOOO :)))))))))) benzetme dediğin böle olur :))) euheuheuheu

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000