AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ÖZÜR DİLERİZ!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 10/03/2006 :  04:06:11  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Karakter meselesi yav yöneticilerin hali :) Bence astığı astık kestiği kestik bir yönetici daha lazım herkez güzel sözden anlamaz bazılarının kafasına kızılcık sopasıyla bazı dersleri kazımak lazım :) Genel olarak yöneticiler "iyi huylu" yanlız... (bu "iyi huylu" tanımının iyi huylu, kötü huylu tümör ile uzaktan yakından bir alakası yoktur olan bütün benzerlikler bir tesadüften ibarettir... bu arada bende Adana'lıyım, arkadaşta afyonlu (kafamın etini yiyo yaz diye nedendir bilmem :S))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/03/2006 :  05:37:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Shadow da hemşeri çıktı :) Sakarya'daydın ama değil mi hocam?

Bu arada sertlik de pek iyi olmuyor, kısa dönem askerliğim -yöneticilik- (:P) sırasında en sonunda dayanamayıp Kaan abiye şikayet etmişlerdi beni zuahahaha :D
Sayfanın En Üstüne Git

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 10/03/2006 :  13:13:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, öncelikle şunu söyliyeyim.Birkaç gündür OS'a giremiyorum.Cevap atamadığım için özür dilerim.
Gelelim asıl konumuza....
Arkadaşlar, hepinize katılıyorum.Yöneticiler bazen çok iyi, bazen de sert oluyorlar ama olsun.Biz insanız değil mi?Herşeyi konuşarak çözebiliriz.
Sayfanın En Üstüne Git

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/03/2006 :  16:00:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

Arkadaşlar, öncelikle şunu söyliyeyim.Birkaç gündür OS'a giremiyorum.Cevap atamadığım için özür dilerim.
Gelelim asıl konumuza....
Arkadaşlar, hepinize katılıyorum.Yöneticiler bazen çok iyi, bazen de sert oluyorlar ama olsun.Biz insanız değil mi?Herşeyi konuşarak çözebiliriz.

işte insan budur kardeşim herşeyi konuşarak çözmeyi bilen işte terbiye budur işte insan budur imdaaaat susamıyorum yardım edin

Alper Küçükkaraağaç

The_Puinsher

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/03/2006 :  17:11:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticilerimizin değerini bilelim.Çok insaflılar,iyi huylular.Siz hiç astsubayın albay hakkında yorum yapabildiğini gördünüz mü?İşte yöneticilerimiz onlar hakkında yorum yapmamıza izin veriyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000