harikası ya sen HASSOOO..adanalı olduğuna sevindim.. ama haklıyım ya bazen kendimizi kaybediyoruz. :D:D:D:D yani biz ilk once dövüşüyoruz..sonra bakıyoruz konuşarakta oluyormuş..neyse sen anladın zaten..iyi çalışmalar..
Sadece yöneticiler değil; 2 ay önce ben de bir genç bir arkadaşımıza dalga geçer gibi cevap atmışım ki alakası yok. Ertesi gün çocuğun babası ''Oğlum akşam eve hüngür hüngür ağlayarak geldi, biraz daha anlayışlı olamaz mısınız?'' şeklinde bir mail attı.
:D :D ben OS Foruma girdiğim zaman kendimi çok farklı bir dünyada hissediyorum; sanal dünya olsa bile zaman zaman mutlu olmama zaman zaman stresli olmama neden oluyor, sonuçta acısıyla tatlısıyla OS'da olmak çok güzel :)
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Beraber yürüdük biz bu yollarda.....Neyse çoşmaya gerek yok:)).Gerçekten öyle OS'de bulduum ortamı dier forumlarda bulamıyorm.Yoksa bu site alışkanlık mı yapıo ne :D