|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 06/03/2006 : 21:32:14
|
Saçma sanatçılar mı çıktı? Onlar sanatçı değil şarkıcımsı insan türleri. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 06/03/2006 : 21:49:37
|
ya en kızdığım şey ise albümün ismi yurtta aşk cihanda aşk daha röpörtajda ben atatürkçü biriyim ondan bu sözünden etkilendim diyor ne biçim laf ya bu atatürkün kemiklerini sızlatmaya hakkı var mı bu kadının.atatürkçüymüş daha da böyle atatürkçülük mü olur ya... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 06/03/2006 : 22:08:10
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Saçma sanatçılar mı çıktı? Onlar sanatçı değil şarkıcımsı insan türleri.
Bu çok bilimsel oldu :).
--
Eh bu işlerin başında kim varsa onu biri sarsmalı. Bazılarımız sarsıldıktan sonra bazı şeyleri anlar ya aynen öyle. O kişiyi yada kişileri sarsarak "Heeee"demelerini sağlayıp aklıllarını başlarına devşirmek lazım. |
 |
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 06/03/2006 : 22:50:23
|
wolverine'e kısmen katılıyorum. Kısmen dedim çünkü birkaç sanatçı ile değerlendirmemek lazım tüm şarkılarımızı değil mi. Dediğiniz gibi işini gerçekten yapan, sesi güzel olan sanatçılarımız, kaset çıkaramıyorlar. Genç bir Türk Sanat Müziği söyleyen sanatçımız kaset çıkarmak için eşi ile beraber nişan yüzüklerini satmıştı. O olayı röportajda dinlerken gözlerim doldu. Biraz daha gerçekçi ve ağar konuşmak gerekirse, artık oranı buranı açmadan para kazanamıyorsunuz malesef bu meslekte. Gülşen'in yurtta aşk cihan da aşk sözünü de tamamen cahilliğine veriyorum. Atatürkçü düşünceyle alakasını kuramadım, yok da zaten bir ilgi alakası. O "Rimi Rimi Ley" saçmalığıyla yarışmaya katıldığımızda ise resmen rezil olmuştuk. Yeni nesil gruplar ve-veya sanatçılar işlerinde iyi gibi gözüküyorlar (Manga, Duman, Mor ve Ötesi). Daha önce yıldızı parlamış fakat hala faal sanatçılarımızı da unutmamak lazım tabi değil mi(Kenan Doğulu, MFÖ, Levent Yüksel, Sertap Erener). Bir rap salgınır da gidiyor. Genç nesil(benim yaşlarım :P) kendini fazlasıyla kaptırmış durumda rap şarkılara ve şarkıcılarına. Onları taklit etmeleri beni üzüyor gerçekten. Belki ileride rapin hiçbir sanatsal değeri olmadığını -bana göre- sadece sözlerden ibaret olduğunu kavrayabilirler. Gülşen'in yurtta aşk cihan da aşk sözünü de tamamen cahilliğine veriyorum. Atatürkçü düşünceyle alakasını kuramadım, yok da zaten bir ilgi alakası. |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 07/03/2006 : 14:32:00
|
Bence Eurovision'a ALMORA katılsın, katılsın ki, görsün dünya Türkler nasıl müzik yapıyor. Saçma sapan şarkılar koyacaklarına biraz sanat gerektiren ve sanatçılar tarafından söylenen parçalar katılsın. Ama Türkiye'de Almora, rapçilerden daha zor koşullarda sanatını icra ediyor ve sonuç olarak meydana getirdikleri eser herhangi bir rap yada pop parçasıyla karşılaştrılamayacak kadar mükemmel parçalar oluyor. Ama bunun farkına varmaktansa medyada çıkarılan abuk subuk şarkı(lar) genç beyinleri adeta yıkıyor, o tazecik beyinLere başka milletlerin şiir diye söylediklerini şarkı diye sokuyorlar. Ama bunlar sadece benim görüşüm ve bazılarınızın görüşleriyle çatışabilir. Bu durumdaysa: ''Herkesin görüşü kendine '' diyorum. Saygılar..! |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|