AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 şarkılarımızın yozlaşması
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 06/03/2006 :  16:32:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya gülşen diye bir şarkıcı var onun son parçasını dinleyeniniz var mı ne dediği belli olmayan hoca nasrettin gibi sözleri var galiba bayanın asker arkadaşı ya tutarsadan başka sözü yok ya şarkılarımıza ne oluyor .şarkılarımızda değişiyor bizle birlikte onlarda yozlaşıyor malesef. artık şarkılarımızda bizim gibi materyalist furyasına kapılmış gidiyor ne yazık kii

ha unutmadan şu türk kızı hadise meşhur şarkısı stir me up...
güya bizi dünyaya tanıtacak ama şarkının sözlerine bakacak olursak stir me up kışkırt tahrik et beni
give me hugh sarıl bana devamı hissettir sevdim vs vs bizde ne yazık ki bununla gurur duyuyoruz!neymiş son sloganımız yurtta aşk cihanda aşk

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/03/2006 :  17:22:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eurovision şarkısını dinledikten sonra ben sadece duman ve mor ve ötesi dinliyorum. Bir uluslar arası şarkı yarışmasına gittiğimiz şarkıya bak ya! Sesi güzel olsa yine kapatacak
Sayfanın En Üstüne Git

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 06/03/2006 :  17:23:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amerikada listelerden inmeyen şarkılar genelde bu tip şarkılar oluyor..50 Cent nasıl mesela :D..hadiseyle ElliCentin alaksı yok ama..Türkçe şarkıyı avrupada kim naapsın..gülşenin şarkısını diosan katılıyorum aptal aptal sözlerle güya şarkı söluolar....çoğu şarkı öyle ama genelde yeni meydana çıkan olay yaratmak isteyen çömezler bu şarkıları okuyor..

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 06/03/2006 :  17:37:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aaa o rimi rimi ley türk müydü ya ben onu afrikanın şarkıcısı sanmıştım

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 06/03/2006 :  18:45:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçek sese sahip olanlar kaset çıkarmak için çok uğraşıyorlar mesela, ama ünlüler parayı bastırıyor anında kaset çıkıyor, mesela seray sever sesi çok kötü( benim sesim bile daha iyi :) ) hiç de güzel söylemiyor , kaset çıkarmış tabi sesini montajlamışlar gerçek sesi değil, çok sinirlendim haberi görünce...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/03/2006 :  21:25:00  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Uruk'un tabiriyle gerçek sese sahip olanlar ülke çapnca bizi temsil etmeli. Son zamanlarda iyice saçma sanatçılar ortaya çıkmaya başladı. Ülke çapınca bizi temsil edecek sanatçıyı insanımız tanımıyor. Önce işe burdan başlanması görüşündeyim...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000