AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 En İyi Yabancı Şarkıcı ve Yabancı Şarkı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 26/09/2004 :  16:52:00  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sizce dünyanın en iyi yabancı şarkıcısı ve şarkısı ne

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 26/09/2004 :  22:36:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu soru çok zor abi naapmışın yaa:) ama illede cevap da cevap diyosan Avril Lavigne yle Anastacia diyebilirim.

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 27/09/2004 :  10:54:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir tek şey diyebilirim ben bu tip konuların ve bu konuları açan beyinlerin hastasıyım :) Bu nedir böyle... birisi bana açıklarsa sevinirim. Sizce en iyi yabancı şarkıcı kim ?? Peki ama hangi dalda... pop, hi-pop, metal, rock vs vs... Yada sizce en iyi oyun hangisi... peki ama hangi türde?? Dışarıdan bakınca anlanca çok içerikli bir konu ama bana kalırsa bu tip konular içi boş balonlardan başka birşey değil....
Sayfanın En Üstüne Git

zeinaa
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 27/09/2004 :  17:13:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
britney spears,avril lavigne,kylie minogue,robbie williams super diye dusunuyoruuuum

BeN YeNiDeN!
Sayfanın En Üstüne Git

herManni
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 28/09/2004 :  00:30:22  Bilgileri Göster  herManni için bir ICQ İletisi Gönder  herManni'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bırakın böle saçma konuları aşın artık kendinizi ilgi alanlarını degistirin yeni atılımlar yapın ama genede wİLLE WALO RULEZ

Ben ben olalı benim oldugum yerde ben olmadım!!Belkide olmaktan korktum
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 28/09/2004 :  15:15:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sosyete çıktı mertlik bozuldu. Nerde eskiler. Şimdiki şarkıcı/grubların nereydeyse hepsi papparazilere, dedikodu programlarına alet olmaktan kurtulamıyor veya böyle olmasını istiyorlar. Hepsinin mantığı da param cebimde, arabam altımda gerisi beni ilgilendirmez mantığı. Şarkılarında verdiği mesajlar da belli. Basit aşk meşk insanı dünyadan habersiz kılan, hopla zıpla eğlen al biraları, getir kızları. Şarkılar bundan ibaret. Bence o konumdaki insanların biraz daha dünyayla alakalı olmaları gerek. Yani dünyada yaşasınlar. Tabi çok yukarda yaşayınca aşağıda ne olur ne biter anlayamazsın... Bu arada duyduğuma göre Robert Plant Fethiye de scooterla tur atıp, migrosdan alışveriş yapıyormuş. Hatta kendisiyle mangal çevirme şerefine nail olanlar da varmış. Çok acaib değilmi hayranlarına küfreden, onları sadece yürüyen dolar olarak gören şarkıcıları gördükten sonra.

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000