AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sizce Orijinal Oyunlar Pahalı mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 08/06/2006 :  02:33:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyuna göre değişir fiyatları.. 160 YTL Matrix: The Path Of Neo PC Oyunu vardı. Aynı yerde 9.5 YTL'ye de Tiberian Sun vardı. Oyun eski mi, yeni mi sınırlı sayıda mı, boyutu ne, yapımcı/yayıncı firması ne? bunların hepsi fiyatında önemli rol oynar. Benim görüşüm ise oyun 70 YTL de olsa pahalı değildir. Yapımı için yüzlerce kişinin çalıştığı 70 YTL'lik bir oyuna pahalı diyemem. Bazıları hak eder.
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 08/06/2006 :  14:57:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir İsmet İnönü biblosunun, padişah figürünün fiyatı 40-50 YTL arasında değişiyor. Ufacık, tek parça heykelcikler bunlar... Bırakın da oyun fiyatları en azından bu miktarda seyretsin. HL2'nin değer 11-12 santimlik ufak bir fabrikasyon heykel kadar dahi etmemekte midir şimdi?
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 08/06/2006 :  17:17:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Etmez mi... Emek, yaratıcılık, günlerce oturup kod yazmak, test etmek, hata çıkınca hadi baştan hatayı bulmak, beğenmeyip tekrar yazmak... Bir HL2, HL2 oluncaya kadar neler neler yaşanıyordur kim bilir. Zaten hep istemişimdir, Blizzard gibi Sierra gibi yapımcıların yanına gidip bir oyunu yapışlarını oturup izleyebilmek. Ve bu adamlar oyun yapımcıları, bu işten para kazanıyorlar, ek olarak kazançlar var mı bilemem ama bir oyunun 2-3 senede çıkarttıklarını düşünün, bu sürede onca insan ne yer ne içer, ofiste o bilgisayarlar sistemler, ohoo... Sanılıyor ki o yuvarlak cd'ye vereceğiz 70-80 YTL'yi, hayır o oyun çıkana kadar ki tüm süreçteki birikime vereceğiz onu, atıyorum minimum 500 günde çıksa bir oyun 80 YTL'den, gün başına 160 YKR vermiş olacağız, komik aslında değil mi? Maddi olarak rahat olsam, kopya almam açık söyleyeyim, şimdi de bir iki orijinal yazılım için para topluyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 09/06/2006 :  16:01:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya 20 ytl yapsalar oyunları bizde rahat rahat alabilsek koleksiyon filan yaparız.Ben babamdan orjınal oyun parası alamam ki.Dış ülkelerde ki kadar ucuz olsa keşke...

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 09/06/2006 :  20:00:42  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi herkeze göre pahalı değildir 70YTL ama benim demek istediğim 20ytl yada 30ytl yapsalar herkes orjinal alır kimse kopya almaz.Adamalarda emeklerinin karşılığını alır.Pahalı olunca satılmıyor oyunlar herkes gidiyo kopya alıyo.Benim o kadar tanıdığım insan var içlerinde orjinal oyun alan ya 1 yada 2 kişi çıkar veya çıkmaz.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000