|
Yazar |
Konu  |
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 07/06/2006 : 21:22:55
|
10 ytl ye satılan oyundan şüphe ederim.Mümkünatı yok ya kaçak geliyordur ya da orjinal diye millete yediriyorlar.Ben geçende NFS Most Wanted ın laf olsun diye fiyatını sordum 95 ytl dendi.Şimdi kopyası 4 cd 6 ytl oluyor bizim buralarda ;) |
*CK |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/06/2006 : 00:03:08
|
alıntı: Diablo 2 kaç senelik oyun, normal yani.
Yeni oyunlardan da fiyatı oldukça düşük olanlar vardı; ancak aklımda kalan bir tek bu var. Belki bu fiyata değiller; ama yurt dışında bile bu fiyata yeni oyun bulunmadığına göre, böyle beklenti içinde olmak yanlış olur.
Bu arada fiyatlar da iddia ettiğiniz gibi uçuk fiyatlar değil. Yeni çıkmış olan The Godfather'ın bile fiyatı 54 YTL. Daha ne istiyorsunuz ki? Sokaktaki fiyatı ile aynı mı yapsın adamlar. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/06/2006 : 00:19:40
|
Sonuç olarak İstanbul'da varsa orijinal HL 2, Doom 3, F.E.A.R. 20 YTL'ye hemen gidip alayım :), bilgisayar çalıştırmaz ama köşede bulunsun :) Yarın bir D&R'a gideyim de bakayım neler var. |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 08/06/2006 : 00:25:40
|
Bilgisayar söz konusu olunca oyunlar 1 seneye epey ucuzluyor, ama Play Station 2'de yandın demektir.Oyunlar genelde ilk çıktığında 130 YTL olur, 2 seneye kadar 70'e zor düşer.Ama durumun mükemmelse, orjinal almak en iyisi.Ben bilgisayara alacağım zaman kesin orjinal alırım, çünkü eski oyunları severim, zaten makine de çalıştırmaz yeni oyunları.Ama orjinal alanların sayısı arttıkça hem fiyatlar ucuzlayacaktır, hem de satış firmaları bizim ülkede oyunların çok satıldığını düşünecek ve belki de oyunlarına Türkçe dili koyacaklardır(bu azcık zor gözükse de). |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/06/2006 : 00:53:51
|
Oyunlar genelde 130 YTL mi oluyormuş? Sana bu bilgiyi kim verdiyse, onun karşısına geçip gülmeni tavsiye ederim. İki sene sonra da 70 YTL falan olmuyor. Bir önceki mesajımda eklentiler yaptım. Ona bir bakarsın. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|