Orijinaller 20 YTL dahi olsa, ki bunun imkansız olduğunu siz de biliyorsunuz, çoğunuz kopya almaya devam edeceksiniz. Belki biraz daha artar orijinal oyun satışları; ama her hafta 2-3 tane oyun almaya alışmış bir bünye, alışkanlığından kolay kolay vazgeçemez.
Aklıma gelmişken belirteyim. Artık biliyorsunuzki oyunlar internet üzerinden de satılmaya başlandı. Yani, yok cd yüzeyi metalikmiş, yok bandrolü varmış gibi şeylere ihtiyaç duyulmuyor. Elinizdeki oyun kopya bile olsa (kopyalanmış anlamında), eğer elinizde sizden başka birinde olmayan bir cd-key 'i varsa o orjinal demektir. Zira (bilmeyenler için) internet üzerinden bir oyunu satın alıp download yapabiliyorsunuz ve size orjinal cd-key 'ini e-mail yoluyla yolluyorlar. Aldığınızı teyid ettiğinizde de cd-key 'i aktif hale getiriyorlar (internet yoluyla).
Half Life 2 Satış Fiyatı: 25 YTL Az evvel aldım. Hatta etikette 45 ytl yazıyordu, kasaya gidince 26 ytl olduğunu öğrendim. Sevindim doğrusu. Tamam belki yeni çıkanlar biraz pahalı olabilir ama bazı oyunlar için çok komik fiyatlar var. Mağazalar kısmına da bir bakın. Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya vs...
Ps2 oyunları: Tekken 5 PS2 Satış Fiyatı: 32 YTL
Formula One 2005 PS2 Satış Fiyatı: 32 YTL
Need For Speed Underground 2 PS2 Satış Fiyatı: 25 YTL
Hocam belli bir ekonomik düzeydekilere göre orjinal oyun fiyatları normal ama bizi biraz aşıyor.Babam öğretmen maaşı yuvarlak hesap 780YTL.Türkiye'de bundan kötüleri de var. 250 YTL ev kirası 400 YTL kooperatife ödediğimiz para. Bizim hâlâ evimiz yok.Arabamız yok.Türkiye'de bunlar bu kadar kolay değil. Şimdi konuyla alakası yok ama;kendi ülkemizde sömürgeyiz.Elin İngiliz'i bir maaşıyla krallar gibi 2,3 tatil yaparken babam ömürbillah otel yüzü görmemişse bu ülkede korsan oyuna biraz fazla talep olur.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir