|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 25/02/2006 : 20:06:00
|
her eski üyenin düşündüğünü sen dile getirmişsin ömersinan tebrik ederim gerçekten forumun kalitesi çok düştü gereksiz gereksiz mesaj atanlar, gereksiz konu açanlar, saçma şeyler için tartışanlar,seçkin üye olmanın msj sayısına bağlı olduğunu zannederek boş mesaj atanlar türedi bu forumda...
umarım forum eski kalitesine tekrar erişir...
yöneticilere başarılar... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 25/02/2006 : 20:31:26
|
Aslında o kadar da kötü değil arkadaşlar yaa , bir düzine kadar üye var ki onlar devamlı gereksiz , saçma ve amaçsız konu açıyorlar , yoksa o kadar da karışık değil OS. |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/02/2006 : 20:43:56
|
Gerçektende üzülerek söylüyorum ki cevaplayacak mesaj bile bulamadım. Bir aralar bi arkadaşla (rapier idi galiba) neverwinter nights muhabbeti yapmıştık burda hiç unutmam o mesajları. Fakat şimdi eski halinden eser kalmamış. Gerçekten üzüldüm.. |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 25/02/2006 : 21:20:02
|
alıntı: Himanchig tarafından yazılan:
Aslında o kadar da kötü değil arkadaşlar yaa , bir düzine kadar üye var ki onlar devamlı gereksiz , saçma ve amaçsız konu açıyorlar , yoksa o kadar da karışık değil OS.
Daha önce kuzenimin nickinen takip ediyodum siteyi ama üye olmamıştım.Daha sonra oldum.Hadi onu geçtim,yarım yıl önce bile çok daha kaliteli konular vardı yani.. |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 26/02/2006 : 13:29:01
|
Kesinlikle! Benim üyeliğimin de fazla eskiye dayanmamasına rağmen, forumdan eski zevki alamıyorum. Çok değil 5 ay önce kaliteli konular konuşuyorduk.
Ben Lord Of The Rings Bölümünün önümüzdeki aylarda foruma büyük bir hareketlilik getireceği kanısındayım zira iki yeni oyun çıkardı ve bunlar tabii ki tartışılcak. ßunu daha oyun çıkmadan çıkacağı hakkındaki söylentilerden oluşan onlarca konudan anladım. Çıkınca yöneticilerin başı acaip ağrıyacak. Şimdiden kolay gelsin diyorum. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|