AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 geri döneyim dedim.,.,?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 25/02/2006 :  20:06:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
her eski üyenin düşündüğünü sen dile getirmişsin ömersinan tebrik ederim gerçekten forumun kalitesi çok düştü gereksiz gereksiz mesaj atanlar, gereksiz konu açanlar, saçma şeyler için tartışanlar,seçkin üye olmanın msj sayısına bağlı olduğunu zannederek boş mesaj atanlar türedi bu forumda...

umarım forum eski kalitesine tekrar erişir...

yöneticilere başarılar...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 25/02/2006 :  20:31:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında o kadar da kötü değil arkadaşlar yaa , bir düzine kadar üye var ki onlar devamlı gereksiz , saçma ve amaçsız konu açıyorlar , yoksa o kadar da karışık değil OS.

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/02/2006 :  20:43:56  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçektende üzülerek söylüyorum ki cevaplayacak mesaj bile bulamadım. Bir aralar bi arkadaşla (rapier idi galiba) neverwinter nights muhabbeti yapmıştık burda hiç unutmam o mesajları. Fakat şimdi eski halinden eser kalmamış. Gerçekten üzüldüm..
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 25/02/2006 :  21:20:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Himanchig tarafından yazılan:

Aslında o kadar da kötü değil arkadaşlar yaa , bir düzine kadar üye var ki onlar devamlı gereksiz , saçma ve amaçsız konu açıyorlar , yoksa o kadar da karışık değil OS.

Daha önce kuzenimin nickinen takip ediyodum siteyi ama üye olmamıştım.Daha sonra oldum.Hadi onu geçtim,yarım yıl önce bile çok daha kaliteli konular vardı yani..
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 26/02/2006 :  13:29:01  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle! Benim üyeliğimin de fazla eskiye dayanmamasına rağmen, forumdan eski zevki alamıyorum. Çok değil 5 ay önce kaliteli konular konuşuyorduk.

Ben Lord Of The Rings Bölümünün önümüzdeki aylarda foruma büyük bir hareketlilik getireceği kanısındayım zira iki yeni oyun çıkardı ve bunlar tabii ki tartışılcak. ßunu daha oyun çıkmadan çıkacağı hakkındaki söylentilerden oluşan onlarca konudan anladım. Çıkınca yöneticilerin başı acaip ağrıyacak. Şimdiden kolay gelsin diyorum.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000