AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 YILDIZ HEMEN DOLUYOR.....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

EA-SPORTS
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/02/2006 :  20:13:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yöneticiler size bir şey diyeceğim bizim ismizin altında bulunan yıldızlar hemen doluyor bunu daha zor yapamaz mıyız ?

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 03/02/2006 :  22:10:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 03/02/2006 :  22:16:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı kişiler bu siteye sadece yıldız kazanmak için giriyor , senin de böyle bir şey sorduğuna göre amacın pek farklı değil , eğer bu sitede yazı yazmanın amacı yıldız kazanmaksa zaten bak 5 tane yıldızın var , artık gidebilirsin , öyle değil mi ? Bu forumun amacı yıldız kazanmak değil ; yardımlaşmak , tartışmak , yeni şeyler öğrenmek ....

Soruna gelirse , bu konu o kadar çok konuşuldu ki sana ben de cevap verebilirim . Üyelere 5 yıldız çabuk veriliyor , çünkü eskiden bazı üyeler sırf yıldız alabilmek için günde 30 , 40 hatta bazen 50 civarında mesaj atıyorlardı , 5 yıldızın kolay alınmasıyla gereksiz ve boş mesaj sayısı en aza indirgendi ... tamam ?

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 03/02/2006 :  22:40:37  Bilgileri Göster  archer_elf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Himanchig e katılıyorum.Ayrıca bazı arkadaslar yıldız kazanmayı bırakıp seckin uye olmaya calısıyorlar.Buda bircok gereksiz msj getiriyor.Sonucta 300 msj atan biri seckin uyeyken 400 msj atan kişi sadece uye olabiliyor.Kısacası forum sitelerinde msj sayısı ile odullendirme mantıgının burda kalkması iyi olmus.Gereksiz mslar onlenebildiği kadar onlenmiş ama maalesef bazı gereksizlikler hala devam ediyor.

Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 04/02/2006 :  14:34:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amaaa Üyelik ile Seçkin Üyelik arasına yıldızdan ziyade , bir derece yerleştirelim diyorsaaan , o başka , onu sormak lazım ... ??? ...

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/02/2006 :  16:23:01  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar yıldız kazanınca ne oluyor????????
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000