|
Yazar |
Konu  |
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/02/2006 : 23:13:43
|
Geçenlerde elime HASSOOO adlı arkadaştan bi mail geçti. Eski üyelere hatır sorayım filan diye. Sırf bu mail üzerine tekrar gireyim dedim oyunsitesi'ne fakat bu site artık eskisi gibi değil onu fark ettim. Ben bu siteye ilk geldiğimde, özellikle forum, çok daha güzeldi. Açılan mesajlar filan. Ne oldu siteye neden artık böyle? Sitede gezerken cevap yazacak konu bile bulamadım. Acaba mesaj atılacak düzgün oyun mu kalmadı? Yoksa bu aylarda site böyle mi? Yoksa oyunsitesi artık eski oyunsitesi değil mi? |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 24/02/2006 : 23:17:40
|
Bencede eski tadı kalmadı gibi artık.Yinede idare eder ama.. |
 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 24/02/2006 : 23:21:50
|
Tony sen de onaylamışsın arkadaşı ama senin siteme kayıt olduğun yarım yılı yeni geçmiş , ama arkadaş 2,5 yıldan fazla bir süredir bu siteye üye , yani demek istiyorum ki , OS'nin eski denilen halini ben hatırlamazken , sen nasıl hatırlıyorsun ??? |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/02/2006 : 00:43:38
|
Öncelikle hoş geldin :)
Bazı arkadaşların, Serbest Bölüm'ün amacını saçma sapan konular açma ve mesajlar yazma olarak algılaması nedeniyle, forumun seviyesi bir ara oldukça düşmüştü. Halen toparlandığımız söylenemez; ama birkaç hafta öncesine kadar yine iyi sayılırız. Senin gibi birkaç eski üyemiz de geri dönüş yaptı. Onlarla birlikte, eski seviyeyi tekrar sağlarız diye umuyorum. Olmadı, yapılacak şeyler belli. Onları uygulamaya sokacağız.
Diğer bölümler için bir şey diyemeyeceğim. Üyelerimizin genel özelliği sanırım, çok az kişi oyunlarda takılıyor veya sorun yaşıyor. Bu yüzden bu tarz konular çok az açılıyor :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 25/02/2006 : 13:02:45
|
Hoşgeldin. (: Ben forumda daha çömezken yani ilk günlerimde senin iletilerine rastlıyordum, gözüme aşinasın yani. Onun için bir 'Hoşgeldin' diyeyim dedim. :)
Şikayet ettiğin konulardan ben de yakınıyorum, umarım senin dönüşün diğer üyelerin de dönüşüne vesile olur. (Bir ara msn' in vardı bende ama silmişim heralde eklerim yeniden)
|
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 25/02/2006 : 19:15:44
|
omersinan hoşgeldin. Tuhaftır ama bizde aynı şikayetten yakınıyoruz. Yeni oyun mu çıkmıyor, yoksa oyun severler magazine kurtlar vadisine fazla mı daldı bilemiyorum. Hadi boşver bunu, doğru düzgün sohbet edebileceğimiz geyik konular bile yok artık. Millet "nasıl seçkin üye olunur? bu yetkili kim? Yok ben falanca bölümü istiyom.." demkten öteye geçemiyor. Ama zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Ya da düzelmeyecek, yine hergün kilitli üyeler listesine bir kaç kişi daha eklenecek... |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|