AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 geri döneyim dedim.,.,?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/02/2006 :  23:13:43  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçenlerde elime HASSOOO adlı arkadaştan bi mail geçti. Eski üyelere hatır sorayım filan diye. Sırf bu mail üzerine tekrar gireyim dedim oyunsitesi'ne fakat bu site artık eskisi gibi değil onu fark ettim. Ben bu siteye ilk geldiğimde, özellikle forum, çok daha güzeldi. Açılan mesajlar filan. Ne oldu siteye neden artık böyle? Sitede gezerken cevap yazacak konu bile bulamadım. Acaba mesaj atılacak düzgün oyun mu kalmadı? Yoksa bu aylarda site böyle mi? Yoksa oyunsitesi artık eski oyunsitesi değil mi?

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 24/02/2006 :  23:17:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede eski tadı kalmadı gibi artık.Yinede idare eder ama..
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 24/02/2006 :  23:21:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tony sen de onaylamışsın arkadaşı ama senin siteme kayıt olduğun yarım yılı yeni geçmiş , ama arkadaş 2,5 yıldan fazla bir süredir bu siteye üye , yani demek istiyorum ki , OS'nin eski denilen halini ben hatırlamazken , sen nasıl hatırlıyorsun ???

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 25/02/2006 :  00:43:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle hoş geldin :)

Bazı arkadaşların, Serbest Bölüm'ün amacını saçma sapan konular açma ve mesajlar yazma olarak algılaması nedeniyle, forumun seviyesi bir ara oldukça düşmüştü. Halen toparlandığımız söylenemez; ama birkaç hafta öncesine kadar yine iyi sayılırız. Senin gibi birkaç eski üyemiz de geri dönüş yaptı. Onlarla birlikte, eski seviyeyi tekrar sağlarız diye umuyorum. Olmadı, yapılacak şeyler belli. Onları uygulamaya sokacağız.

Diğer bölümler için bir şey diyemeyeceğim. Üyelerimizin genel özelliği sanırım, çok az kişi oyunlarda takılıyor veya sorun yaşıyor. Bu yüzden bu tarz konular çok az açılıyor :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 25/02/2006 :  13:02:45  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hoşgeldin. (: Ben forumda daha çömezken yani ilk günlerimde senin iletilerine rastlıyordum, gözüme aşinasın yani. Onun için bir 'Hoşgeldin' diyeyim dedim. :)

Şikayet ettiğin konulardan ben de yakınıyorum, umarım senin dönüşün diğer üyelerin de dönüşüne vesile olur. (Bir ara msn' in vardı bende ama silmişim heralde eklerim yeniden)

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 25/02/2006 :  19:15:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
omersinan hoşgeldin. Tuhaftır ama bizde aynı şikayetten yakınıyoruz. Yeni oyun mu çıkmıyor, yoksa oyun severler magazine kurtlar vadisine fazla mı daldı bilemiyorum. Hadi boşver bunu, doğru düzgün sohbet edebileceğimiz geyik konular bile yok artık. Millet "nasıl seçkin üye olunur? bu yetkili kim? Yok ben falanca bölümü istiyom.." demkten öteye geçemiyor. Ama zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Ya da düzelmeyecek, yine hergün kilitli üyeler listesine bir kaç kişi daha eklenecek...

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000