AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo 2:save game gıcıklığı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 18/08/2004 :  22:30:47  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar valla ben hiç öyle zırt pırt savelemem. Böyle yaparsan oyunun ne zevki kalır ki? Konuyu açan arkadaş sana söylüyorum.Yani böyle bir şeyin bence tartışılması bile saçma
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 18/08/2004 :  22:35:51  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir de arkadaşlar bazı oyunları eleştirip duruyoruz.Bir oyunda kaç kişi gece gündüz çalışıyor biliyor musunuz? Biz de oturduğumuz yerden ah keşke şurası şöyle olsaydı.Ah burası böyle olsaydı diye yakınıyoruz.Firmaları eleştiriyoruz.Bence böyle yapmak çok yanlış.Hatta oyunları yapan firmaları tebrik etmek bile gerekir.Örneğin blizzard firmasının yaptığı Diablo serisini eleştirmek yerine alkışlamak gerekli...
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 19/08/2004 :  22:49:08  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bi save olayıyla oyundan soğucaksak ye oynuyoruz.Ama ben hiç soğumadım
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 21/08/2004 :  11:06:29  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çünkü oyun acayip bir oyun. Soğunacak kadar basit birşey değil.Oyun için 3 tane kitap bile yazılmış:
Diablo - Bartuc'un Mirası(Okudum ve tavsiye ederim)
Diablo - Siyah Yol(Okuyorum)
Diablo - Gölge Krallığı(Yayına Hazırlanıyor)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000