|
Yazar |
Konu  |
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 04/02/2006 : 18:11:47
|
Hiç bişey , sadece görünüşün güzel olması adına konulmuş bir şey . Zaten gönderilmiş mesaj sayıları isimlerimizin altında yazıyor . Ne zaman üye olunduğunu da üyeler bölümünden öğrenebiliriz , yanii yıldızın bilgilendirme açısından bir önemi yok .... Sevgili yöneticilerimizden biri , yukarda ortaya atığım fikrin , gerçekleşebilme olasılığını bana istatistiksel olarak belirtebilir mi ??? ... :)) |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 04/02/2006 : 18:19:49
|
alıntı: archer_elf tarafından yazılan:
Himanchig e katılıyorum.Ayrıca bazı arkadaslar yıldız kazanmayı bırakıp seckin uye olmaya calısıyorlar.Buda bircok gereksiz msj getiriyor.Sonucta 300 msj atan biri seckin uyeyken 400 msj atan kişi sadece uye olabiliyor.Kısacası forum sitelerinde msj sayısı ile odullendirme mantıgının burda kalkması iyi olmus.Gereksiz mslar onlenebildiği kadar onlenmiş ama maalesef bazı gereksizlikler hala devam ediyor.
Birde seçkin üye olmaya çok uzakken gereksiz mesaj atan arkadaşlar ver.onların mesaj sayısını arttırıp seçkin üye olmaya çalışmasını düşünemiyorum.bir sürü gereksiz mesaj.mesela daha demin bir tane gördüm.adam 'naber' yazmış.kendisini kınıyorum |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 04/02/2006 : 18:38:34
|
alıntı: Himanchig tarafından yazılan:
Amaaa Üyelik ile Seçkin Üyelik arasına yıldızdan ziyade , bir derece yerleştirelim diyorsaaan , o başka , onu sormak lazım ... ??? ... 
Yönetici değilim ama yine de görüşlerimi belirtmek istedim. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yavaş yavaş rütbe sistemine geçmeye başlarız ki bunun hoş olacağını sanmıyorum. |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 04/02/2006 : 19:08:32
|
Mütevazi kardeşim gene doğru bir noktaya değinmiş. ßence de gerek yok öyle şeylere. Zaten yıldız geç dolsa nolcak erken dolsa nolacak sonuçte 5 de kalıyor bu değil mi? |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 04/02/2006 : 19:09:36
|
Ben duruma o şekilde bakmadım , sen de genel olarak doğrusun ama OS'nin en iyi olması vesilesiyle , diğer forumlara bakınca ünvanların 4,5 civarında olduğunu görüyorum . Kathiyen bu site de onlar gibi olsun filan demiyorum ama hiç olmazsa farklılık yaratmak adına üye ve seçkin üye , yada seçkin üyeyle , yönetici arasına güzel bi ünvan koysak güzel olur ... :)
Yıldızlardan bahsetmiyoruz Aragorn kardeş , yeni bir rütbeden bahsediyoruz ... :) |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|