AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Siyaset Bilimi & Tarih
 fransız ihtilali
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 01/02/2006 :  19:17:43  Bilgileri Göster  archer_elf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu olay iyi birsey mi?Yoksa kotu birsey mi?
Iyı olabilir cunku insanlar arasında esitlik sağlanmıs.(Aslında hala sağlanamadı ama...)
Kotu bisey olabilir cunku insanlar ırkcılıktan ozellikle bugunlerde delirdiler.(bu omasaydıda delirecek bir sey bulurlardı savas yapmak için de...)
Bu konuyu acmamın asıl onemli nedeni bu sinir konunun benim donem odevim olması yardım ederseniz sevinirim!

Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!

ultramert87
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/02/2006 :  19:40:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER"
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 02/02/2006 :  18:16:01  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru mudur bilmem ama Pasta fransızca makarnaymış kadın makarna yesinler mi demiş pasta yesinler mi demiş acaba? (düşünmek lazım)

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 02/02/2006 :  18:47:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Düşünmene gerek yok pasta fransızca makarna olarak söyleniyorsa makarna demiştir.Biz pastaya pastry mi diyoruz..
Sayfanın En Üstüne Git

archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 02/02/2006 :  18:52:34  Bilgileri Göster  archer_elf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İster pasta ister makarna olsun yine de aynı anormallik devam ediyor...

Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!
Sayfanın En Üstüne Git

astinus
Üye

İleti 7

İletim - 02/02/2006 :  19:51:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fransız ihtilalinin sonuçları arasında milliyetçilik vardı faşizm le milliyetçilik ayrı şeylerdir.
bu milliyetçilik diğer milletlere karşı düşmanlığı ya da küçük görmeyi savunmaz
her milleetin kendi devleitni kurmasını savunur.
faşizm ise apayrıdır
örneğin hitlerin görüşü:alman ırkı en üstün ırktır.bu düşüncenin fransız ihtilalinin doğurduğu düşünceyle bir alakası yoktur.

hasta la victoria siempre
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000