AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 18/01/2007 :  14:04:48  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
silahları upgrade etme ve seal of star ,moon hakkında bilgi verirseniz +2 +3
olayları filan sevinirim.mesela iyi bir item cıkınca nerden anlıyoruz??
hangi bonuslar itemlerin fiyatını ne kadar arttırır????????????

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

katigana
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2007 :  17:52:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
he sonra öyle yapınca siteye üye oluyon
Sayfanın En Üstüne Git

katigana
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2007 :  17:54:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Küfür Nedeniyle Silinmiştir!
Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 18/01/2007 :  18:03:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
katigana derdin ne yavrucum annen terbiye öğretmedi mi sana? Adam açıklamış işte nasıl üyelik alacağını daha ne soruyorsun anlamadım!

angelspell, god bless you
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/01/2007 :  18:09:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
"
Eğer garment oynuyorsanız, bu sefer durum tam tersidir. Bu sefer fiziksel defansınızı güçlendirmeniz gerekecek. Bunun için ise buz skilli olarak bildiğimiz "Frost Guard Series" kullanın. Bunu kullanırsanız fiziksel defans gücünüz artacaktır.
"
hmm. burada bir kaç yanlış var. armor giyen kişi str'ci ise haklısın ama int ise zaten abartı bir mag. defansı vardır buildden dolayı.

Eğer garment ise ya str'dir az mana , yüksek mag. defans için ya da full inttir az mana,yüksek reinforce için. her iki durumda da cold bufflarına ihtiyaç olmaz çünkü str ise kendi defansı ve hp'si yeter . intse nuke+lion olmadı itin vuruşu yaratık en fazla 2 adım atabilir karaktere doğru defansa gerek kalmaz :)

"

NOT: Eğer karakterinize göre doğru bir ilerleme yaptıysanız bu dediklerimi uygulayın. Eğer garment iseniz her level atlamada sürekli int puanı basmanız gerekiyor. Eğer armor iseniz hep str basmalısınız."

Magicallar mage robe, fiziksel charlar armor giymek zorunda değildir ki tam tersi daha makuldur duruma göre :)
Garment isem str de olabilirim çünkü benim fiziksel defansım ve hp yüksek. yani defansa önem vermem mag. defans kasarım. azcık bir mana var onda da tasarruf yaparm.
Eğer intçi ve garmentçiysem hızlı koşmak ve mana tasarrufuna giyerim.

Armor isem str de olabilirim int de çünkü savaşacağım player str'dir az dmg almak isterim vs. şu çar bunu giymek zorunda diye bir kural yok.

taşlar konusunda katılıyorum kesinlikle stone yapın ama fazla varsa kullanın. çünkü eklenme şansı düşük eklense de iyi gelme şansı düşük. int 5 stone'u kullanmak yerine 600k'ya sallamanız daha uygun bence.

trade konusunda 42 çok olmuş ya :) 23-24 bir adam kendini korur o yolda. multistar yapıyorsa 42 de az.

ne kadar level olursa olsun 1 yıldız da olsanız karşıdan player thief size taktıysa deneyim yoksa direk malları yere atın :) 23 levelde kurt aldım ben full trade ile aradaki 3 leveli peşime takılan chakjileri kesip questini yaparak geçtim :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000