AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 18/01/2007 :  20:37:33  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben illa bunları yapsınlar demedim zaten. Sadece ipucu olarak verdim. Geliştirmeler tamamen oyuncunun isteğine kalmış. Sana şöyle bir örnek vereyim;

Diyelim ki ikimiz de armor karakter ile oynuyoruz ve seninle aynı level deyiz. Sen karakterine int ve str yi eşit dağıtmışsın, ben ise full str vermişim. İkimiz karşılıklı kapışma yaptığımız zaman benim vuruş gücümle senin vuruş gücün aynı olmaz. Ben full str olduğum için hem sana daha yüksek damage ile vuruş yaparım hem de bir okadar da az darbe alırım(tabi bunu skill kullanımı da etkiler).

Dediğim gibi genel olarak armor lar full str yaptıkları zaman daha güçlü vuruş atakları yapıyorlar.

Senin soruna gelince baroTR;

Her silah upgrade edilmez, upgrade şansı çok yüksek olan silahlarda "lucky" özelliği vardır. Bu gibi ekstra özellikler mavi yazı ile yazar. Upgarde için elixir ile beraber mutlaka silahının "degree" değerine göre Lucky Powder kullan. Eğer upgrade başarılı olursa silahınıza + eklenir ve vuruş değerleri bir okadar artar. Ayrıca + değerleri arttıkça da silahınız parlar. Örneğin +5 te silahınız veya kalkanınız pembe renkli bir ışık saçar. "Seal of Star" veya "Seal of Moon" ekli olan itemler çok özel itemlerdir. Bu itemlerin değerleri normalden çok üstün olur. Ayrıca Silahınız ya da kalkanınız SOS veya SOM ise ucunda alev şeklinde parıltılar olur.

İyi bir item olarak silahlarda "critical" değerine ve vuruş değerlerine dikkat edin. Kalkanlarda ise "block ratio" çok önemli. Kılıç kalkan kullanıyorsanız elinizdeki kalkanın "block ratio" değeri en az 15 olmalı ki bir işe yarasın.

Ha bu arada upgrade işlemi her zaman başarılı olacak diye kaide yoktur. Upgrade her zaman için riskli bir iştir. Bazen upgrade edeyim derken silahınız yanabilir. Bu yüzden bu riski aklınızdan hiç çıkarmayın.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/01/2007 :  21:09:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eşit dağıtmışsam zaten uğraşmazsın üfler geçersin :)

pure karakterlere gelince zaten pure karakter 2 cins set taşımalı bence.str ye armor çıkarsın inte garment. str isen alayına garment çıkarsın int isen str'ye mecbur armor :) ama iyi kullanırsanız garment ile yerden yere vurursunuz. 33 levelde 37+ garmentli adamı kestim ^^ tabi adam noobun atasıydı.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

katigana
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2007 :  23:01:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beler biri benim yerime üye olup bana şifremi verebilir mi msn aderesim:kadir-657@hotmail.com adım:sen ne istersen şifrem:sen ne ister sen lütfen bu iyiliği bana yapın kardeşim acaip merak ediyom nasıl bi oyun diye indirdim ama şifrem yok
bana yardım cı olursanız sevinirim dediğim gibi adımıda şifremide siz yapın lütfen yardımcı olun cvp bekliyorum
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 18/01/2007 :  23:38:38  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu weapon elixir ler herangi bi npc de satılıyomu?? YOksa çıkartmakmı lazım (yada illa satın almak)?

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 18/01/2007 :  23:57:47  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
baroTR tarafından yazılan:

bu weapon elixir ler herangi bi npc de satılıyomu?? YOksa çıkartmakmı lazım (yada illa satın almak)?

Bunlar NPC lerin hiç birinde satılmazlar. Bunlar özel şişelerdir ve tamamen şans eseri öldürdüğünüz yaratıklardan düşer. Kolay kolay düşmeyen şişelerdir bunlar. 1 ay uğraşırsınız şansınız varsa 1-2 şişe düşürürsünüz ya da hiç düşmez. Bunları sadece oyunculardan satın alabilirsiniz. Bazı serverlarda fiyatlar değişebiliyor. Bir ürüne talep arttıkça fiyatı da artıyor. Dediğim gibi şansınız varsa öldürdüğünüz yaratıklardan düşer. Ama yoksa mecburen cüzzi bir fiyata satan birini bulmalısınız.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.11 Snitz Forums 2000