AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

katigana
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/01/2007 :  22:34:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beler ben nasıl yeni üyelik alıcam bi türlü oyuna girmek için oyuna giremiyom fazla şifresi olan varsa verebilir mi asşk bir sudur iç iç kudur
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 17/01/2007 :  23:08:12  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizlere oyun hakkında bazı ipuçları vermek istedim;

1-Eğer armor karakterini oynuyorsanız, koruma skillerinden "Fire Protection" skill ini kullanın. Neden mi? Çünkü siz armor sunuz ve fiziksel darbelere karşı dayanıklısınız ancak Magical yani zehirli ve alev saçan yaratıklara karşı daha savunmasız kalırsınız. O yüzden eğer armor karakteri ile oynuyorsanız magical defansınızın güçlü olması lazım. Bu yüzden koruma skilli olarak "Fire Protection" kullanın.

Eğer garment oynuyorsanız, bu sefer durum tam tersidir. Bu sefer fiziksel defansınızı güçlendirmeniz gerekecek. Bunun için ise buz skilli olarak bildiğimiz "Frost Guard Series" kullanın. Bunu kullanırsanız fiziksel defans gücünüz artacaktır.

NOT: Eğer karakterinize göre doğru bir ilerleme yaptıysanız bu dediklerimi uygulayın. Eğer garment iseniz her level atlamada sürekli int puanı basmanız gerekiyor. Eğer armor iseniz hep str basmalısınız.

Protector karakter oynayanlar ise işi dengeli tutmak zorundalar. Yani koruma skillerinin ikisini de kullanmaları gerkiyor.

2- Öldürdüğünüz canavarlardan düşen özel dönüşümlü eşyaları sakın satmayın hepsini toplayın ve toplayabildiklerinizin hepsini element yapıp kasanıza koyun. Neden mi? Çünkü ilerde leveliniz ilerledikçe daha da güçlenmeniz gerekecek ve silahınızın vuruş gücü ve critical değerleri gibi opsiyonlarını arttırmanız gerekecek. İlerde bu taşlarla silahlarını upgrade edip değerini 2-3 kat arttırabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra da yüksek bir fiyatla satabilirsiniz.

3-Trade için sakın acele etmeyin! Levelinizi uygun bir seviyeye getirene kadar sakın trade olayına girişmeyin(eğer sağlam bir dayanağınız yoksa). Downhang-Jangan arası rahat bir trade yapmak istiyorsanız en az LVL-40 veya LVL-42 olun. Böylece yolda ilerlerken size saldıran canavarlarla fazla zaman kaybetmiş olmayacaksınız. Önünüze çıkan canavarları tek bir kılıç darbesiyle indirebilirsiniz. Ayrıca mümkün olduğunca tek yıldızlı trade yapın kendinizi yok yere riske atmayın.

Oyunla ilgili sormak istediğiniz soru varsa buraya yazabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplmaya çalışırım

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

katigana
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2007 :  09:52:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beler biri bana yardım etsin kimse beni görmüyo kardeşler yeni şifre nasıl alıcam fazla şifresi olan lütfen versin lüğtfen öneride bulunup durmayın ceberruh fazla şifren varsa verir misin yada yeni şifre nasıl yazılır yeter artık kardeşim
Sayfanın En Üstüne Git

katigana
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2007 :  09:53:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pardon yeni şifre nasıl alınır
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 18/01/2007 :  10:59:19  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.silkroadonline.net e gir register a bas bilgileri doldur

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000