Zaten üyelik sıfatı için mesaj atan ve onu bir ciddi gösterge olarak gören foruma girmesin diye düşünüyorum.
Hatrılarız o zamanları.Hakkaten yanımızda rütbe osla ne olmuş.Ona göre bir saygı gösteren varsa tanıyalım arkadaşı:D Biz bizden olanı rütbesi ne olursa olsun tanırız yaa.1 seneden uzun zamandır üyeyim hala orta düzey üyeyimdir(baya oldu dimi?)
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
OKY, Caesar3 ile ilgili mesajları yenileyebilirim. İstemeniz yeterli. Gerçi yönetici arkadaşlar herhangi bir uyarıda bulunmadıkları için yedeklemedim ve sayfalar dolusu yazı kayboldu ve ayrıca bundan sonra yazılacakların da silinebilir olduğunun söylenmesi oldukça tedirgin edici ama olsun. CaesarPhilon
Edit: Eğer eski forumlar bir süreliğine ulaşılabilir olsaydı üyeleri önceden uyarmak gerekmeyebilirdi. Madem eski sayfalara ulaşılamayacaktı bütün forumlarda yer alacak bir uyarı mesajı ile kullanıcıları önceden bilgilendirmek mümkün olabilirdi. Söylemeye çekiniyorum ama başka pekçok site uyarı mesajları dışında üyelerine e-mail gönderirdi böyle bir durumda.
Bu arada bir yanlış anlaşılma olmuş. Kaan eski mesajlar eklenmeyecek yazmış, ben onu eklenecek olarak gördüm Dodo, Cem Köse sana bir şey dememiş ki. Gerçi tam olarak kime söylediği anlaşılmıyor ama bana daha çok oky'ye söylenmiş gibi geldi. Oky, mesaj sayısını çok fazla abartıyorsun.
Pardon Ckose! ben, sen öyle deyince üstüme alındım... Özür dilerim, bu arada KRONDOR'ada olayı çözdüğü için teşekkür ederim! Umarım affetmişsindir Cem Abi!