quote: benim konularım gitmiş.çok önemli şeyler vardı.öğrenmem gerekiyo onları.ayrıca ben acemi üye değilim.acilen düzeltilmesini rica ederim.
Zaten 2-3 tane mesaj var. Onları okusaydın bunları sormana gerek kalmayacaktı. Rütbe atlamak için gereken mesaj sayısı arttırıldı sanırım. Yani düzeltilebilecek bir durum yok. Eski mesajların bir kısmı tekrardan eklenecek siteye. Belki aralarında istediğin mesajlar da olur. Forumun Türkçeleştirilmesine devam ediliyor.
İyi o zaman, inşallah "The Sims YARDIM!!!"ıda geri döndürürsünüz! Teşekkürler!
Zaten üyelik sıfatı için mesaj atan ve onu bir ciddi gösterge olarak gören foruma girmesin diye düşünüyorum.
İyi o zaman siz sadece "The Sims YARDIM !!!"ı Strateji bölümüne ekleyin, üstüne bi'de benim mesaj sayı mı sıfırlayın o zaman!.. Herşeyi kabul ediyorum, yeter ki siz benim mesaj sayısını arttırmamak için mesaj atmadığıma inanın!
Konuyla ilgisiz mesaj attığım için özür dilerim!..
Bu arada bir yanlış anlaşılma olmuş. Kaan eski mesajlar eklenmeyecek yazmış, ben onu eklenecek olarak gördüm Dodo, Cem Köse sana bir şey dememiş ki. Gerçi tam olarak kime söylediği anlaşılmıyor ama bana daha çok oky'ye söylenmiş gibi geldi. Oky, mesaj sayısını çok fazla abartıyorsun.