AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/08/2003 :  11:57:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler belki kızacaktır ama avatarlar hakkında getirmek istediğim birkaç eleştiri ve öneri var. Öncelikle sitede kullanılan avatarlar kişiye özel olmalı. Aynı avatarı farklı kişilerin kullanması bence yanlış. Bunun içinse bir avatar standartı konularak kişilerin kendi avatarlarını kullanmasına izin verilmeli.
Buradaki avatarların boyutları bellidir. Bu standartlarda siteyi yavaşlatmayacak şekilde herkesin istediği avatarı kullanmasına izin verilmeli.

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 30/08/2003 :  12:03:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla 2800 bilmem kaç üyeli sitede yavaşlama olmayacaksa(olur mu olmaz mı bilmiyorum) ben katılıyorum fikrine bencede aynı avatardan iki kişide olmamalı ve daha çok alternatif olmalı
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/08/2003 :  14:11:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende katılıyorum. Mesela Poyraz ile aynı avatarı kullanıyorum ve şu anda değiştirdiğim zaman uygun bir şey yok...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 31/08/2003 :  15:19:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ama bu siteye hemen hergün üye eklaniyor bu iş site büyüdüğü zaman çok fazla yavaşlamaya neden olabilir bu yüzden ben desteklemiyorum ama sayılarının biraz daha fazla olmasında yarar var.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 31/08/2003 :  17:39:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet benimde bu hoşuma gitmişti hasooo abi ama sende olduğunu görseydim keşke başka bir alternatif bulmaya çalışırdım mesajlarında farkettim avatarlarımızın aynı olduğunu gerçekten kendi avatarımız olsa daha iyi olur

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 31/08/2003 :  18:04:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Siteye yeni üyeler katılsada aktif üye sayısı sürekli 100-150 civarında dolaşıyor. Ayrıca özel avatar için bir süre sınırlamasıda konulabilir. Mesaj sınırlaması konması sakıncalı olur. Süresini dolduran istediği avatarını ekleme hakkınada ulaşır. Bence bu tip bir olay sorun çıkartmadan işi çözmenin en doğru yolu.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000